Este Alex Bodi bodyguard-ul unei americance bogate, aflată în conducerea companiei care tranzacţionează aur? Uite-l pe fostul iubit al Biancăi Drăguşanu lângă “Regina aurului”! FOTO

Mulţi se întreabă dacă este Alex Bodi bodyguard-ul unei americance bogate.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Câteva poze ridică întrebarea dacă este Alex Bodi bodyguard-ul unei americance bogate. Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a explicat că este partener de afaceri cu croatul Josip Heit, deţinătorul Gold Standard Bank, un holding ce deţine compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain. (vezi ce spune Bianca despre relaţia ei cu Giani Kiriţă)

Este Alex Bodi bodyguard-ul unei americance bogate? Tammy Morrison se află în conducerea companiei

Compania a înfiinţat prima cripto-bancă licenţiată în lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane dolari. Banca deţine licenţa unei mine de aur în Madagascar, evaluată la 1,1 miliarde dolari. Cu toate acestea, croatul şi Alex Bodi sunt mai jos în schema companiei, şefa lor fiind o americancă, Tammy Morrison, cu care s-au fotografiat în Germania, cu ocazia unei întâlniri de afaceri.

Este Alex Bodi bodyguard-ul unei americance bogate? "Dacă va fi nevoie, mă vor proteja”

Nu se ştie dacă este Alex Bodi bodyguard-ul unei americance bogate. Cei doi au stat tot timpul lângă Tammy, care este numită de amici “Regina aurului”, dând senzaţia că ar fi gărzile ei de corp. “Regina mea frumoasă, alături de doi bodyguarzi drăguţi”, a comentat un prieten al lui Tammy la fotografiile în care apare alături de Bodi şi Heit. “Ei sunt fraţii mei, dar sunt sigură că, dacă va fi nevoie, mă vor proteja”, a explicat Tammy.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: