Vedete

Ce are în comun noua iubită a lui Victor Slav cu Bianca Drăguşanu? Vezi ce spun astrologii despre relaţia lui Victor cu frumoasa Raluca! "Latura erotică face această combinaţie posibilă" EXCLUSIV

Victor Slav şi iubita, la astrolog! Vezi dacă sunt compatibili.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Bomba iernii este, clar, vestea că Victor Slav are o iubită! Iar de data aceasta este pe bune, o relaţie asumată, recunoscută de Victor, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro în urmă o săptămână.

Deci, din păcate, domnişoarelor, cel mai râvnit burlac din România nu mai este singur, ci trăieşte o poveste de dragoste frumoasă şi discretă de câteva luni. Cine este fermecătoarea tânără care i-a furat inima "vulturului" Slav?

Offf, dragile noastre, rar îţi este dat să vezi aşa o...superbitate... Este sexy, senzuală, cu pătrăţele pe abdomen, păr lung şi des, ochi albaştri şi o atitudine de "femme fatale" demnă de filmele lui James Bond.

În zadar am căutat un cusur la faptura asta... N-am găsit nimic. Nici nu e de mirare că l-a vrăjit pe prezentatorul tv. Superba Raluca are cu ce...

Victor Slav şi iubita, la astrolog! Iubirea lor va avea parte de schimbări bruşte.

Interesant este însă că frumoasa brunetă este tot o nativă a zodiei Peşti, la fel ca Bianca Drăguşanu. Să vedem ce părere au astrologii despre uniunea dintre Victor Slav (gemeni, născut pe 5 iunie) şi iubita lui Raluca (Peşti, născută pe 20 martie).

Personalitate comună: creativitate, credinţă, religie, psihologie, inteligenţă, gândire profundă, imaginaţie, artă, visare, călătorie. Gemenii, semn de Aer, iar Peştii, semn de Apă.

Dragoste, căsătorie, relaţii: bazate pe sentimente de neîncredere şi caracterizate de instabilitate, ceea ce face ca iubirea să aibă parte de schimbări bruşte. În relaţia dintre nativul Peşti (plin de imaginatie, guvernat de Neptun, semn de Apă, cu tendinţă spre introspecţie) şi nativul Gemeni (practic, comunicativ, deschis, guvernat de Mercur) fiecare pleacă de la premize diferite, dar cu mult efort puteţi ajunge la un numitor cumun. Latura erotică face ca această combinaţie astrală să fie posibilă.

Bani, carieră, afaceri: este un punct sensibil, indicat ar fi să vă consultaţi de fiecare dată când unul dintre voi va dori să facă o investiţie, altfel totul se va termina foarte repede. Gusturi diferite pe multe planuri: vestimentar, culinar, imobiliar, artă...

Sursa: zodiacool.ro
 

Galerie foto