EURO 2019. „Românii provoacă primul scandal de la Euro 2019”

Ce au scris jurnaliștii de la BILD înainte de meciul România- Germania.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Milioane de români așteaptă cu mare emoție meciul dintre România și Germania, din semifinalele Euro 2019.

Jurnaliștii de la Bild, unul dintre cele mai importante ziare din Germania, au vorbit despre ”revolta” pe care ar fi început-o românii, înainte de România U21 - Germania U21, meciul din semifinalele EURO 2019.

„Est-europenii provoacă primul scandal de la turneul final. După ce semifinalele au fost stabilite, UEFA a decis să schimbe programul din senin. Ordinea meciurilor a fost inversată. Românii acuză teoria conspirației, spunând că italienii se răzbună pentru că echipa lor este responsabilă pentru eliminarea gazdelor.

Meciul de la Bologna va începe la o temperatură de 41 de grade Celsius, un adevărat chin pentru fotbaliști. Un oficial al Federației a spus că aceasta este o crimă!", au scris cei de la Bild, citați de ziare.com.â

Și Mihai Stoichiță este de părere că este normal ca jucătorii să joace atunci când este atât de cald.

Mihai Stoichiță: ”Este o crimă dacă se întâmplă acest lucru”

Semifinala dintre România U21 și Germania U21 urma să se dispute joi, de la ora 21:00 (ora Italiei), dar a fost mutat de UEFA cu trei ore mai devreme (18:00), atunci când se așteaptă o temperatură de peste 40 de grade Celsius.

„Este crimă dacă se întâmplă acest lucru! Nu cred că vom juca de la ora 19:00. Nu se poate! M-am uitat pe prognoză, nu știu dacă se poate juca fotbal pe vremea asta. Nu știu acum care sunt regulile. Dar știu că la orice loc de muncă activitatea se suspendă după 36 de grade.

Nu știu dacă se poate juca la 19:00. Nu mi se pare corect ca o echipă să joace de la 19:00 și altele de la 22:00. Nu știu ce va fi. Vom face un apel la UEFA! Este un vald de căldură extraordinar în zona asta a Italiei!”, a spus Stoichiță, la ”Digi Sport Special”.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate