Un fotbalist de la România U21 poartă cu el eşarfa bunicii care a murit acum 6 luni! Citeşte povestea emoţionantă a lui Andrei Ciobanu!

Nu mai e un secret că un fotbalist de la România U21 poartă cu el eşarfa bunicii.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

In articol:

E clar că un fotbalist de la România U21 poartă cu el eşarfa bunicii. Andrei Ciobanu, de la Viitorul Constanţa, se află în locul echipei antrenate de Mirel Rădoi, care s-a calificat în semifinalele EURO 2019, urmând să joace joi, împotriva Germaniei. Zilele trecute, în Italia, Ciobanu a fost subiectul unui reportaj realizat de FRF în camera sa de hotel. (vezi motivul pentru care Mirel Rădoi a fost târât prin tribunale)

Citeste si: Drama sfâşietoare a lui Ionuţ Radu, portarul şi căpitanul naţionalei U21! Când avea 9 ani, i-a murit sora de 14 ani! După victoria cu Anglia, le-a arătat tuturor un tricou cu chipul Emei!

Citeste si: Ianis Hagi a fost umilit de un conducător din FRF, care l-a pus să îi care costumul până în România! Vezi când s-a întâmplat totul!

Citeste si: Mirel Rădoi are o avere colosală, de 15 milioane de euro! Antrenorul naţionalei U21 şi-a cumpărat şase maşini de lux şi a investit în imobiliare!

Un fotbalist de la România U21 poartă cu el eşarfa bunicii: "E cea care m-a crescut de mic" 

La un moment dat, Ciobanu a fost întrebat ce lucru a adus cu el din România. “Eşarfa bunicii. O port cu mine, să îmi poarte noroc. Bunica e cea care m-a crescut de mic, a murit acum 6 luni”, a spus Ciobanu. “La finalul lui 2018, Ciobanu a marcat un gol într-un amical cu Belgia. Condusă la două goluri pe final, România a revenit și a egalat prin golul fotbalistului de la Viitorul. Care i-a dedicat golul bunicii sale, una dintre persoanele care l-au crescut. Aceasta se stinsese de scurtă vreme, iar Ciobanu primise vestea imediat după finalul unui meci disputat la Iași”, a relatat gsp.ro.

fara descriere

Un fotbalist de la România U21 poartă cu el eşarfa bunicii. Andrei Ciobanu a făcut sacrificii în copilărie

Se ştie că un fotbalist de la România U21 poartă cu el eşarfa bunicii. Ciobanu a povestit şi sacrificiile pe care le-a făcut în copilarie pentru a deveni fotbalist: “În fiecare zi plecam de dimineață, devreme, pentru a ajunge la 7 la antrenament în Vaslui, eu fiind din Bârlad. Apoi, după antrenament, fugeam repede să prind autobuzul sau microbuzul pentru că la 1 și jumătate începeam școala la Bârlad. Asta făceam zilnic”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate