EURO 2020. UEFA taxează Ungaria, după ce suporterii maghiari l-au jignit pe Cristiano Ronaldo

EURO 2020. UEFA a decis să taxeze comportamentul pe care suporterii maghiari l-au avut vizazi de Cristiano Ronaldo.

foto
Foto ilustrativ[Sursa foto: PixaBay]
Autor: Elena Popescu

In articol:

EURO 2020. UEFA taxează Ungaria, după ce suporterii maghiari l-au jignit pe Cristiano Ronaldo afișând un banner homofob, iar la meciul cu Franța au imitat sunete de maimuță.

EURO 2020. UEFA taxează Ungaria

UEFA va taxa comportamentul pe care suporterii maghiari l-au avut la meciul cu Franța, atunci când au imitat sunete de maimuță care îl vizau pe Kyilian Mbappe, iar la meciul cu Portugalia l-au jignit pe Ronaldo.

Citeste si: EURO 2020. Gică Popescu a stat din nou în tribuna a doua: "O bucurie de a sta printre suporterii care ne-au apreciat"

Astfel, UEFA vrea să deschidă o procedură disciplinară împotriva Ungariei, după incidentele de la primele două partide ale maghiarilor de la EURO 2020, relatează digisport.ro.

Conducerea UEFA a cerut o investigație, după ce suporterii din Ungaria au afișat un banner homofob și l-au jignit pe Cristiano Ronaldo în meciul Ungaria- Portugalia, care s-a încheiat cu scorul de 0-3. În timpul partidei cu Franța, suporterii maghiari au imitat strigăte de maimuță, principala țintă fiind Kyilian Mbappe.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

UEFA a numitt un inspector de etică și disciplină pentru a investiga "potenţiale incidente discriminatorii pe Puskas Arena din Budapesta”.

Citeste si: Arbitri UEFA EURO 2020. Cine sunt cei 19 arbitri de centru de la Campionatul European de Fotbal 2020

foto
Foto ilustrativ[Sursa foto: PixaBay]

Cristiano Ronaldo, jignit de suporterii maghiari

În timpul meciului Ungaria- Portugalia de la EURO 2020, suporterii Ungariei care erau prezenți în tribune l-au jignit pe Cristiano Ronaldo, potrivit presei din Spania.

Citeste si: UEFA EURO 2020. Topul celor mai frumoase iubite ale starurilor de la Campionatul European de Fotbal 2020 FOTO

AS mai scrie că starul portughez a fost fluierat constant pe durata confruntării de suporterii Ungariei, care i-au arătat și gesturi obscene, după cele două goluri.

Ancheta demarată de UEFA vine în momentul în care se discută mutarea semifinalelor și finalei EURO 2020 la Budapesta, în contextul în care guvernul britanic nu acordă scutiri de carantină pentru suporteri. Astfel, meciurile din fazele finale, programate inițial la Londra, s-ar putea disputa pe Puskas Arena.

Ungaria a adoptat un text care interzice "promovarea homosexualităţii în rândul minorilor" și a stârnit îngrijorarea apărătorilor drepturilor LGBT, în timp ce guvernul lui Viktor Orban creşte restricţiile cu privire la aceste comunităţi.

Oraşul Munchen vrea să ceară UEFA permisiunea de a ilumina stadionul în culorile curcubeului, simbolul comunităţii LGBT, pentru a protesta împotriva acestei legi, la meciul Germania-Ungaria, care va avea loc miercuri, relatează digisport.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EURO 2020. Gică Popescu a stat din nou în tribuna a doua: "O bucurie de a sta printre suporterii care ne-au apreciat"

Arbitri UEFA EURO 2020. Cine sunt cei 19 arbitri de centru de la Campionatul European de Fotbal 2020

Grupe EURO 2020. Care sunt grupele și programul complet al meciurilor de la Campionatul European de Fotbal

Horoscop Zilnic Luni 26 Iulie 2021: Taurii reuşesc să termine un proiect foarte important, Peştii sunt foarte activi şi reuşesc să se ocupe de foarte multe lucruri

Germania trimite o undă de şoc în Europa! Vor fi peste 100.000 de cazuri zilnice. Nu mai avem scăpare

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Gata! A început noua eră. Certificatul de vaccinare îți dă prioritate în magazine și la alți furnizori

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies