Evenimentul anului în România! Gigi Becali va fi socru mic! Reporterii WOWbiz.ro au aflat primii când şi cu cine se mărită fata lui cea mare şi câţi invitaţi sunt aşteptaţi la nuntă! EXCLUSIV

Fata cea mare a lui Gigi Becali se mărită la toamnă! Vezi cine este alesul Teodorei!

Autor: Lili Lascar

In articol:

Gigi Becali se pregăteşte pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa lui. Iar de data aceasta nu vorbim despre un meci de fotbal spectaculos, o campanie umanitară sau lansarea unei candidaturi, ci de un moment marcant de familie.

Citeste si: Scene cutremurătoare în faţa palatului lui Gigi Becali! Vezi câţi oameni îl aşteaptă, în lacrimi, pe milionar! E ultima lor speranţă! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Frumoasa Teodora şi logodnicul ei, Mihai Theodor Mincu (28 ani). sunt împreună de ceva timp şi au fost surprinşi deseori, împreună, de paparazzi.

Fata cea mare a lui Gigi Becali se mărită la toamnă! Alesul ei provine dintr-o familie extrem de înstărită!

Se pare că organizarea a început deja, iar lista de invitaţi este...interminabilă. Din informaţiile noastre, în jur de 700 de persoane vor fi alături de fiica lui Becali şi de viitorul ei soţ la petrecerea fastuoasă care va succeda ceremonia religioasă.

Teodora Becali este o tânără inteligentă, independentă şi hotărâtă, la fel ca tatăl ei. Protagonista noastră a absolvit ASE-ul şi are potenţialul necesar să devină o femeie de afaceri de succes. Mai mult decât atât, Teo este şi un model în materie de stil vestimentar, printre prietenele ei, moştenitoarea lui Gigi purtând mereu ţinute în tendinţe şi accesorii de lux.

Citeste si: Mariana de la Exatlon vrea sa-i scrie o scrisoare lui Becali. Uite ce isi doreste sa-i spuna. "Trimisul Domnului pe Pamant" EXCLUSIV

Fata cea mare a latifundiarului, dar şi surorile ei, Alexandra şi Cristina, sunt cele mai importante persoane din viaţa celebrului afacerist, acesta vorbind despre ele, în toate interviurile, cu o mândrie aparte în ochi.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies