Ex-preotul Cristian Pomohaci, profeție sinistră: ”Cei care au generat acest iad vă vor lua și ultimile resurse”

Fostul părinte Cristian Pomohaci a lansat o ipoteză exploviză în legătură cu viitorul apropiat al omenirii în relația cu tehnologia.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Cristian Pomohaci spune că omenirea a ajuns dependentă de tehnologie, iar aceasta a ajuns ultima metodă de socializare în timp de pandemie. Fostul preot crede că nnu va mai trece mult timp până când accesul la rețelele de socializare nu va mai fi gratuit pentru că ”cei care au generat acest iad” să le ia oamenilor și ultimele resurse. ”Este planul lor”, mai spune Pomohaci care crede că cei care administrează aceste rețele au gândit întreaga criză pentru a câștiga sume uriașe.   

Pomohaci: ”Planul este al celor care au de câștigat”

”M-am întrebat al cui plan este ca oamenii să fie ținuți la distanță unul de altul, oamenii să poarte măști (...). Oare a cui plan este acesta, să nu aibă oamenii ”părtășie” unul cu altul, să nu se poată vedea, să nu-și poată zâmbi..., să ne izolăm unii de alții, ne e frică și de cei din casa noastră de multe ori.

fara descriere

Cei care au propagat și care susțin această nebunie au de câștigat, sunt sigur. Gândiți-vă câți bani fac cei care administrează metofele astea de comunicare prin care eu astăzi vă vorbesc.

”Gata, ați consumat destul fără să plătiți”

fara descriere

Se fac transmisiuni în direct pe Facebook, pe altele, nu știu... Înrebarea mea este: dacă cei care administrează aceste rețele de socializare, la un moment dat, stând noi în casă, ne vor spune: gata, ați consumat destul fără să plătiți, ia plătiți voi timpul pe care-l stați în live-ul pe care-l face părintele Cristian Pomohaci, ia plătiți  live-urile pe care le faceți când mergeți să vă aranjați părul în oglinda din baie, ia plătiți voi transmisiunile de noapte cu rugăciuni. Sunt tare curios, cei care stau în casă cu 60-75% din salariu sau cu nici un venit, de unde o să plătească? Nu știu.

Citeste si: Cătălin Moroșanu, lovit puternic de pandemia de coronavirus. Pierderi de sute de mii de euro pentru luptător

Citeste si: Cristian Pomohaci îi cheamă acasă pe românii din Diaspora, în plină pandemie de coronavirus: „Că mai este loc de bine aici în țară la tine!” VIDEO

Citeste si: Cristian Pomohaci a botezat doi gemeni la Paris, îmbrăcat în veşmânt de preot, deşi a fost exclus din Biserica Ortodoxă Română! VIDEO

Când cei care au generat acest iad vor gândi că au nevoie și de ultimele resurse ale omenirii, vor pune dijmă și pe aceste mijloace”, a povestit Cristian Pomohaci într-un live pe contul lui de socializare.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate