Exatlon 04 noiembrie. Scene fierbinţi la Exatlon! S-a încins atmosfera între Iulian şi Mădălina, în piscină! Ana de la Mexic o să turbeze!

Autor: A.N.C.
 
Iulian, războinicul de la Exatlon, nu poate să stea liniştit nici acum, după ce a anunţat că formează un cuplu cu Ana Gonzales, din echipa Mexicului. 
 
Seara trecută, în ediţia Exatlon 04 noiembrie, Iulian s-a tachinat cu Mădălina. Cei doi războinici s-au alergat, s-au bătut cu pernele şi au sfârşit în piscină.
 

 

 
Iulian a provocat şi o scenă care o să stârnească gelozia iubitei sale. Războinicul a alins-o pasional şi chiar a pus-o într-o poziţie incitantă.
 
"Ana de la Mexic ştie ce îi faci tu Mădălinei", l-a întrebat Silaşi pe Iulian.
 
"O chinui doar", a fost răspunsul războinicului.
 
Iulian şi Ana Gonzales, concurentă în  echipa Mexicului, s-au sărutat de câteva ori, în timpul confruntărilor intarnaţionale dintre România şi Mexic. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

A murit torţionarul Alexandru Vişinescu!

O cântăreaţă celebră a rămas gravidă după ce i-a visat pe Iisus şi Maica Domnului: "Medicii au spus că nu o să am copii niciodată"

Aşa au fost surprinşi Cristi Borcea şi Valentina Pelinel la câteva ore după ce el a fost eliberat pe cauţiune! Imagini superbe cu cei doi

Gina Pistol, hărțuită. Aceasta a publicat dovada

Lovitură teribilă pentru cei care refuză să se vaccineze! Nu mai au nicio şansă. Ce s-a decis

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

NASA a descoperit un sistem misterios sub Antarctica „conectat la întregul Pământ”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies