O cântăreaţă celebră a rămas gravidă după ce i-a visat pe Iisus şi Maica Domnului: "Medicii au spus că nu o să am copii niciodată"

O celebră cântăreaţă din românia are o poveste de viaţă incredibilă.

Autor: R.L.

 

S-a tratat de leucemie şi, deşi medicii i-au spus că nu va putea avea copii niciodată, a rămas însărcinată de două ori, după ce i-a visat pe Iisus Hristos şi Maica Domnului.

Nineka a povestit cum şi-a petrecut copilăria prin spitale, fiind diagnosticată cu leucemie.

"Am fost copil, a fost foarte greu, am stat prin spitale. Aşa am trecut peste tot mai departe, pozitiv, numai pozitiv. La 9 anişori într-o noapte mi-a fost foarte rău. M-au dus la spital mi s-a pus diagnosticul că am leucemie. Până dimineaţă i-au zis mamei să se pregătească pentru că nu se ştie dacă mai trăiesc. Nu îmi dădeau nicio şansă. Acum sunt ok. (…) Colegii nu m-au văzut deloc doi ani. După doi ani m-a luat mama de la spital de ziua mea, să mă simt şi eu bine.

Prietenii se uitau la mine cu milă, unii au plâns.  Nu prea am amintiri din copilărie", a povestit Nineka într-o emisiune de televiziune.

 

Nineka a aflat de la medici că nu va putea deveni mamă.

"Nu puteam să fac copii. Medicii au spus că nu o să am copii niciodată, mama a semnat pentru medicamente. După ce m-am căsătorit, la doi ani după, nu puteam să am copii.

Într-o noapte l-am văzut pe Iisus Hristos că mi-a adus doi bebeluşi, mi-a spus să aleg. M-am dus peste câteva zile să iau test de la farmacie, n-a ieşit. Am mai aşteptat două luni. Am mai visat-o odată pe Maica Domnului care mi-a spus să am răbdare. Peste două luni am rămas gravidă cu fiica cea mare", a explicat ea.

Nineka are doua fete. "Eu cu copiii mei m-am jucat în fiecare zi ca un copil.

Eu sunt mai copil decât ele, sunt mai mature decât mine", a declarat cântăreaţa. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Toată lumea îl caută în Italia, dar bătăuşul lui Salam se ascunde în..România! Lower Stan s-a retras în Craiova şi a recurs la o schimbare incredibilă de look, pentru a nu fi...

Aşa au fost surprinşi Cristi Borcea şi Valentina Pelinel la câteva ore după ce el a fost eliberat pe cauţiune! Imagini superbe cu cei doi

Cine a castigat EXATLON Statele Unite! Nu s-a mai întâmplat asta până acum

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Se pregătește interdicția de Paște. Diana Șoșoacă aruncă bomba: Este un atac la Constituția României

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Viață după moarte. O muribundă a simțit lumina caldă care o învăluia încet

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies