Exatlon 11 februarie. Diagnostic crunt pentru Costin Gheorghe, după accidentare: „Tot piciorul e negru”

Costin Gheorghe s-a accidentat la picior destul de grav.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Faimoșii și Războinicii au luptat cu toate puterile lor pentru a învinge echipa adversă și a câștiga o ieșire. Din păcate nu a fost o zi prea bună pentru echipa roșie, având în vedere că doi dintre jucătorii lor sunt accidentați.

Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elena Gheorghe, s-a accidentat pe traseu în timp ce concura împotriva Războinicului Mihai Berar. Acesta s-a lovit la gleznă și a avut nevoie de îngrijiri medicale. El a fost dus la ambulanță imediat.

Citeste si: Adela Popescu a fost făcută praf de fani! Imaginea care a stârnit un val de controverse: „Mai îngrijește-te și tu”

Citeste si: Declarațiile avocatului lui Matteo Politi, medicul cu opt clase: „Când m-a văzut, a început să plângă”

Citeste si: Rona Hartner, adevărul despre idila cu fostul preseședinte Emil Constantinescu:„ Er să mă bage în r***t! Intram la închisoare”

Verdictul medicilor

După ce i-au examinat piciorul lui Costin Gheorghe, cadrele medicale au concluzionat că acesta a suferit în timpul meciului o entorsă destul de gravă și că are nevoie de 5 zile de repaus.

„Dar ce ți-a spus?”, a întrebat Kiki când Faimosul s-a întors de la ambulanță.

„Cinci zile repaus! Naiba stă cinci zile, cine stă cinci zile?”, a izbucnit Costin, nemulțumit că nu își va putea ajuta echipa.

„Băi, nu-ți forța norocul”, i-a spus coechipiera lui.

„Păi știi cum e? E negru, tot piciorul e negru!”, a mai spus fotbalistul. Auzind cât de gravă este situația, blondina a încercat să-l facă din nou să-l facă să înțeleagă cât de important este să aibă grijă de el. „Atunci stai cuminte! Ești imposibil! Cum să intri mâine dacă maine nu poți să mergi?!”, a mai spus ea. 

În ciuda eforturilor Faimoșilor, jocul a fost câștigat de Războinici. Ei se bucură, însă, că nu a fost joc de eliminare sau pentru baracă. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate