EXATLON 13 ianuarie. Jocul pentru bani s-a încheiat! Războinicii au câştigat, iar scorul a fost strâns

Războincii au reuşit să câştige primul joc pentru bani împotriva Faimoşilor!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Scorul jocului pentru bani a fost foarte strâns. Scorul final a fost de 10 la 8, în favoarea Războinicilor. Ana Maria Stamen a reuşit să aducă punctul final pentru echipa sa. Meciul final a fost între Diana Pivniceru (Faimoşi) şi Ana Maria Stamen (Războinici).

Fericiţi şi mulţumiţi de cum a decurs jocul pentru bani, Războinicii au ţipat de bucurie şi au aplaudat-o pe colega lor, cea care a înscris punctul decisiv, Ana Maria Stamen.

fara descriere

”Ei cu vila, noi, cu banii! Să ne cânte lăutarii!”, au început să cânte Războinicii.

Acum, individual, băieţii vor concura între ei, iar fetele între ele, miza fiind 5.000 de lei!

”L-am trăit ca şi până acum. L-am făcut în forţă, aşa cum îmi place mie să fac. Acolo am avut o problemă, partea pe sub plasă, ţineam ochii închişi, că-mi intra noroi în faţă. O popică mi-a pus probleme. Îmi iau revanşa clar”, a spus Diana Pivniceru.

fara descriere

”Nu frustrat, am învăţat să pierd. A fost un traseu foarte frumos, mi-a plăcut foarte mult. Mi-a intrat foarte mult nămol în ochi şi când am ajuns în faţa popicelor, nu mai ştiam unde să dau. (...) Felicitări Războinicilor, să câştigaţi banii ăia, să vă bucuraţi de ei”, a spus Mario Fresh.

fara descriere

”Ne-am bătut de la egal la egal, nămolul pune probleme la fiecare, iar la popice trebuie să ai şi puţin noroc. Echipa mea s-a prezentat foarte bine. Ne luăm revanşa”, a mărturisit Ion Surdu.

”Am ţipat foarte tare ca să pot să îi încurajez pe colegii mei. Traseul a fost foarte frumos. Îmi pare rău că am avut acea ezitare”, a mai spus una dintre Războinice.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate