Vedete

EXATLON 13 martie: Probleme mari în echipa Faimoşilor! Abia acum au recunoscut: ”Eram deja cu dureri. De o lună şi jumătate...”

Faimoşii s-au bucurat din plin de succes în ultimele zile, însă acum două dintre cele mai îndrăgite concurente au recunoscut că au probleme mari.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


EXATLON 13 martie: Probleme mari în echipa Faimoşilor! Abia acum au recunoscut: ”Eram deja cu dureri. De o lună şi jumătate...”icon photo
 
Diana Belbiţă a mărturisit că se confruntă cu dureri foarte mari de mai bine de o lună de zile, însă a încercat să meargă mai departe. 
EXATLON 13 martie: ”Când ai venit tu eram deja cu dureri. Mă doare şi stângul, dar nu aşa rău. De o lună şi jumătate trag de umăr, de întindere, deja mă doare pe mai multe părţi.”, a mărturisit Diana Belbiţă.
EXATLON 13 martie: De cealaltă parte, Larisa a spus că se teme să nu păţească ceva. 
 
EXATLON 13 martie: ”Eu astăzi m-am speriat când eram cu catamaranul, că ai văzut că ţi-am zis cî nu puteam să mă duc pe spate şi m-am speriat să nu mi se întâmple ceva. Era spătarul ăla de la scaun chiar acolo. Şi ştii care-i partea proastă, că nu sunt accidentări foarte mari, dar corpul nu are puterea să vindece acum.”, a spus Larisa.  

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune