EXATLON 13 martie: Probleme mari în echipa Faimoşilor! Abia acum au recunoscut: ”Eram deja cu dureri. De o lună şi jumătate...”

Faimoşii s-au bucurat din plin de succes în ultimele zile, însă acum două dintre cele mai îndrăgite concurente au recunoscut că au probleme mari.

Autor: T.S.
 
Diana Belbiţă a mărturisit că se confruntă cu dureri foarte mari de mai bine de o lună de zile, însă a încercat să meargă mai departe. 
EXATLON 13 martie: ”Când ai venit tu eram deja cu dureri. Mă doare şi stângul, dar nu aşa rău. De o lună şi jumătate trag de umăr, de întindere, deja mă doare pe mai multe părţi.”
, a mărturisit Diana Belbiţă.

 

EXATLON 13 martie: De cealaltă parte, Larisa a spus că se teme să nu păţească ceva. 
 
EXATLON 13 martie: ”Eu astăzi m-am speriat când eram cu catamaranul, că ai văzut că ţi-am zis cî nu puteam să mă duc pe spate şi m-am speriat să nu mi se întâmple ceva. Era spătarul ăla de la scaun chiar acolo. Şi ştii care-i partea proastă, că nu sunt accidentări foarte mari, dar corpul nu are puterea să vindece acum.”, a spus Larisa.  
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Un tata din Iasi a pus mana pe CUTIT si si-a facut singur dreptate! De ce a fost in stare o adolescenta

Andreea Esca, bunica? "Alexia se va marita, o sa fiu si bunica"

Valentin Sanfira a trecut printr-un accident cumplit în Italia. În spital, medicii l-au ținut patru zile fără să-l opereze

Ana-Maria Barnoschi face dezvăluiri din vacanță! Unde a plecat vedeta: „Unul dintre cele mai frumoase orașe”

EXCLUSIV - Scrisoarea unei mămici la început de an școlar: ”Sistemul de învățământ nu mai e centrat pe elev”/ ”Predarea se face pe repede înainte”/ ”Ce oferă școală în afară de...

„Fiul ei este total pierdut. Nu își mai recunoaște copilul.” Miruna Pascu, declarații șocante în fața anchetatorilor! Ce a spus mama lui Vlad Pascu despre tragedia provocată de...

”O nuntă ca-n povești” Mesajul emoționant transmis de Horia Brenciu pentru Mircea Baniciu, după nunta fiicei sale

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies