Exatlon 15 ianuarie. Irina Postolea, în lacrimi după meciul cu Ungaria: „M-au dezamăgit toţi... şi Faimoşii şi Războinicii”

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Irina Postolea nu a mai ezistat şi a început să plângă după ce o afiraţie de-ale ei a fost interpertată greşit. În momentul în care Diana Pivniceru a căzu şi s-a accidentat, şi jucătoarea din echipa Ungariei a căzut. Crezând că cea rănită era adversara, Irina s-a bucurat că echipa României ar fi fost în avantaj. Vorbele ei au fost interpretate greşit şi de Faimoşi şi de Războinici, care au crezut că s-a bucurat de accidentarea Dianei. 
 

 

Văzând că nu a avut parte de înţelegere nici măcar din partea echipei albastre, concurenta a plâns şi s-a declarat dezamăgită. 
 
„Cu Ovidiu am avut o usoara divergenta, cu subiectul Diana. Dar, Doamne fereste, s-a interpretat gresit… Eu le-am vazut pe amandoua jos crezand ca s-au accidentat amandoua. Erau medicii acolo, eu nestiind ca Diana e accidentata, am crezut ca e cealalata si am zis: ”Asta e, s-a accidentat, foarte bine” si s-a interpretat total aiurea, ca eu m-am bucurat, de fapt, de Diana. Doamne fereste! Cum sa doresc raul cuiva? (...) M-au dezamăgit toţi... şi Faimoşii şi Războinicii”, a spus ea după meci. 
 
 
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: