Exatlon 18 mai. Andrei Boțoacă, Gabriel Nedelcu și Cristian Dumitrache, la un pas de semifinală: „Își merită locul”

Andrei Boțoacă, Gabriel Nedelcu și Cristian Dumitrache, la un pas de semifinală. Cine are cele mai mari șanse.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Concurenții Exatlon numără zilele până când vor termina concursul și îi vor revedea pe cei dragi, iar fiecare își dorește un loc în semifinală și apoi în marea finală. În această seară are loc un nou meci de play-off, în care unul dintre băieți va merge în semifinală.

Andrei Boțoacă, Gabriel Nedelcu și Cristian Dumitrache se vor lupta între ei, iar fiecare speră în șansa sa.

Noi tactic mergem bine. Mai are Giubi să se salveze. A venit ziua X, că de nu, ți-o iei acasă. Urmează Giubi, sper să se salveze. Cu siguranță își merită locul aici, în semifinală”, a spus Ion Surdu, care este deja calificat.

Citeste si: Andreea Mantea, panică în casa Puterea dragostei! Și-a pus mâinile în cap: „Vreau să plece acum”

Citeste si: Vizitele în salonul lui Mihai Constantinescu, interzise! De ce s-a luat această decizie

Citeste si: Șocant! O mamă și-a omorât copilul pentru că vorbea prea mult. Ce a determinat-o, de fapt, să-l strângă de gât

Giubi, optimist în privința șanselor salePromo 20 mai. Bianca, demascată la Puterea dragostei. Un concurent, la un pas de eliminare: „Mâine s-ar putea să fie ultima ta zi”Promo 20 mai. Bianca, demascată la Puterea dragostei. Un concurent, la un pas de eliminare: „Mâine s-ar putea să fie ultima ta zi”

„Astăzi sunt sigură că Giubi va fi cel de-al treilea. Sunt sigură că traseul va fi în favoarea lui”, a spus și colega sa se competiție, Cătălina.

Știu capacitățile mele și știu că pot să o iau pe prima. Sper să fie un traseu care să nu îmi pună pună probleme prea mari. După această perioadă, nu mai sunt acele emoții. Sunt împăcat că mai am două șanse”, a dezvăluit Andrei, numit de către colegi Giubi, iar fratele Elenei Gheorghe, Costin, speră în șansele colegilor săi.

Mi-aș dori să rămână Cristian. Să rămână trei și să ne luptăm între noi”.

Andrei Boțoacă, Cristian Dumitrache și Gabriel Nedelcu se luptă pentru un loc în semifinală, iar fiecare vrea să aibă un loc în etapa următoare Exatlon.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate