Vizitele în salonul lui Mihai Constantinescu, interzise! De ce s-a luat această decizie

Vizitele în salonul lui Mihai Constantinescu ar fi fost interzise. Cine a făcut această dezvăluire.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Starea de sănătate a lui Mihai Constaninescu este una precară, iar lumea așteaptă din clipă în clipă să audă o veste bună din partea familiei artistului.

Din cauza stării de sănătate, s-au interzis vizitele în salonul artistului. Potrivit evz.ro, medicii ar fi interzis accesul tuturor persoanelor în salonul lui Mihai Constantinescu, însă nu se știe de ce s-a luat această decizie.

Este conectat la aparate. Mihai reacţionează bine, sunt şi organisme care resping aparatele. Inclusiv medicii sunt într-un moment de aşteptare.

Eu nu am putut să îl văd, pentru că nu ni se dă voie. Miercuri, Simona a intrat zece secunde la el, pentru că se află într-o cameră sterilă” a spus Mihaela, fosta soție, pentru click.ro.

Citeste si: Bogdan și Ana Maria, într-un nou pas al relației lor! Ce a văzut Andreea Mantea

Citeste si: Durere imensă pentru o familie! Și-a pus capăt zilelor, la numai 23 de ani! Cum a fost găsit

Citeste si: A murit pe loc, în timp ce se ducea la aeroport să își ia iubita

Ce a declarat Simona Secrier

Simona Secrier a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că artistul este în continuare intubat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, fiind stabilizat, tensiunea și pulsul fiind stabile.

„Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea”, a declarat, pentru MEDIAFAX sotia acestuia, Simona Secrier.

Cu cine împarte salonul Mihai Constantinescu. E un milionar celebru care a suferit și el recent un atac cardio-respirator

Surse spun că Mihai Constantinescu ar împărți salonul cu Florian Walter.

Mihai Constantinescu se află încă sub stricta supraveghere a medicilor de la Spitalul Floreasca din Capitală. Conform informațiilor oferite de Cancan, artistul ar împărți salonul cu un milionar celebru, și anume Florian Walter. Accesul în salon este restricționat.

„Este cumplit, nu îl pot ajuta decât implorându-l pe Dumnezeu să îl țină lângă mine. Viața lui atârnă de un fir de păr. Inima îi funcționează, însă, în zonă cerebrală, totul este fără reacție”, a declarat, devastată de durere, Simona Secrier, soția artistului.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P