Exatlon 20 ianuarie. Diana Pivniceru părăseşte competiţia! Faimoasa a primit vestea în lacrimi, iar Războinicii au îmbrăţişat-o! Cel mai emoţionant moment din competiţie

Autor: M. B.
 
Accidentarea Dianei a scos-o din competiţie. Faimoasa simte că şi-a revenit aproape complet şi că poate să calce din nou pe piciorul la care s-a lovit, dar medicii sunt de altă părere. În urma RMN-ului, aceştia au decis că este mai bine ca ea să părăsească Republica Dominicană şi competiţia Exatlon. 
 
Diana Pivniceru şi-a luat la revedere de la colegii ei şi nu a putut să-şi stăpânească hohotele de plâns.
Vestea dată de Cosmin Cernat a picat ca un trăsnet asupra ei şi a membrilor echipei. Până şi Războinicii au luat parte la îmbrăţişarea de grup înainte ca Faimoasa să plece spre România. 
 
 
Faimoasa a promis că se va întoarce la Exastlon într-unul din sezoanele următoare. 
 
„Nu ne aşteptam la decizia asta. Am crezut că o să se recupereze şi că o să rămână alături de noi. M-a ajutat foarte mult şi de asta îmi este foarte greu acum”, a spus Cătălina Şeicaru plângând. 
 
„Nu ne aşteptam să primim aşa o lovitură pentru că Diana s-a simţit din ce în ce mai bine, a început să meargă singură. Nu ne mai gândeam că poate fi ceva mai rău”, a spus şi Andreea Zaragiu. 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anunţ important despre alocaţiile din 2019! Ce se întâmplă cu banii pe care Guvernul i-a promis copiilor

Primul soţ al Mihaele Rădulescu aruncă bomba: „Am prins-o în pat cu un alt bărbat!”

Simona a fraierit un italian de 780 000 de euro! Cum se apără femeia care a fost dată în judecată pentru escrocherie: „Adevărul...”

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies