Exatlon 20 ianuarie. Diana Pivniceru părăseşte competiţia! Faimoasa a primit vestea în lacrimi, iar Războinicii au îmbrăţişat-o! Cel mai emoţionant moment din competiţie

Autor: M. B.
 
Accidentarea Dianei a scos-o din competiţie. Faimoasa simte că şi-a revenit aproape complet şi că poate să calce din nou pe piciorul la care s-a lovit, dar medicii sunt de altă părere. În urma RMN-ului, aceştia au decis că este mai bine ca ea să părăsească Republica Dominicană şi competiţia Exatlon. 
 
Diana Pivniceru şi-a luat la revedere de la colegii ei şi nu a putut să-şi stăpânească hohotele de plâns.
Vestea dată de Cosmin Cernat a picat ca un trăsnet asupra ei şi a membrilor echipei. Până şi Războinicii au luat parte la îmbrăţişarea de grup înainte ca Faimoasa să plece spre România. 
 
 
Faimoasa a promis că se va întoarce la Exastlon într-unul din sezoanele următoare. 
 
„Nu ne aşteptam la decizia asta. Am crezut că o să se recupereze şi că o să rămână alături de noi. M-a ajutat foarte mult şi de asta îmi este foarte greu acum”, a spus Cătălina Şeicaru plângând. 
 
„Nu ne aşteptam să primim aşa o lovitură pentru că Diana s-a simţit din ce în ce mai bine, a început să meargă singură. Nu ne mai gândeam că poate fi ceva mai rău”, a spus şi Andreea Zaragiu. 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anunţ important despre alocaţiile din 2019! Ce se întâmplă cu banii pe care Guvernul i-a promis copiilor

Primul soţ al Mihaele Rădulescu aruncă bomba: „Am prins-o în pat cu un alt bărbat!”

Simona a fraierit un italian de 780 000 de euro! Cum se apără femeia care a fost dată în judecată pentru escrocherie: „Adevărul...”

Selly, pus la punct de către Lucian Mîndruță: „Ipocrizia unui băiat care mai ieri dădea lecții sistemului de învățământ românesc”

Doliu uriaș în România. Un celebru artist s-a stins din viață. Durere imensă

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

O femeie a sunat și a comandat o pizza margherita. Imediat a intervenit poliția

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies