Exatlon 21 ianuarie. A izbucnit scandalul între Faimoşi şi Războinici: „Dacă aşa ştie el, să înjure”

O nouă ceartă a izbucnit între Faimoşi şi Războinici.

Autor: M. B.
 
Al treilea sezon al competiţiei Exatlon nu a început de mult timp, dar Faimoşii şi Războinicii au avut deja parte de momente de tensiune. După doar câteva zile au apărut şi primele conflicte şi schimburi de replici între concurenţii adversari. Meciul tensionat din seara aceasta a scos din nou la iveală rivalitatea apărută în Republica Dominicană, mai ales că premiul presupune o ieşire de la vilă sau de la baracă. 
 
 
Costin Gheorghe şi Alex Stoica s-au enervat şi şi-au aruncat câteva cuvinte usturătoare după ce au ieşit de pe traseu. 
 
„Lasă-i, mă! Dacă aşa ştie el, să înjure, ce să îi faci?”, s-a auzit din echipa Razboinicilor.
 
„Băi, ţărănuşilor! Vedeţi că nu v-am zis nimic, băi! Nu v-am băgat în seamă până acum, dă prost, nu stiu ce… Nu aveţi treabă, nu mai vorbiţi, băi! Vedeţi că… Vedeţi că noi ajungem aici, aruncăm cinci de alea, voi nu veniţi! (…) Păi, da tot cu jignire, tot vorbesc? Nu vezi că nu îi bagă nimeni în seamă?”, a zis Costin Gheorghe enervat. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adevărul despre tatuajul Mirelei de la „Insula iubirii”. Care este mesajul din spatele lui şi ce înseamnă pentru ea

Strigătul disperat al unui tată care are de crescut patru copii! Un incendiu devastator i-a lăsat fără acoperiş deasupra capului: „Nu pot să-i ţin pe drumuri!"

Bărbat din Braşov, acuzat de ucidere după ce a lăsat să moară peste 70 de câini în adăpostul pe care îl administra

Yıldız din serialul Prețul fericirii, tablou impresionant de familie! Iată cine sunt cele mai dragi și iubite persoane din viața celebrei actrițe Eda Ece!

Calendar ortodox 30 martie 2023. Ce sărbătoare este joi?

“Îmi dă fiică-mea șervețele întruna, pentru că de 10 minute plâng.” Gina Pistol a izbucnit în lacrimi, după ce a publicat prima poză cu chipul lui Josephine

Dinu Maxer a rupt tăcerea și a oferit primele detalii despre divorțul de Deea Maxer. Fosta lui soția a trimis un mesaj în direct: "Incompatibili în principii, dorințe,...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies