Vedete

EXATLON 21 mai. Vladimir Draghia, singur in cotet! Ce spune despre experienta din prima noapte de singuratate: "A fost neasteptat de frumoasa"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


EXATLON 21 mai. Vladimir Draghia, singur in cotet! Ce spune despre experienta din prima noapte de singuratate: "A fost neasteptat de frumoasa"icon photo
 
Vladimir este singurul concurent ramas in competitie din echipa Faimosilor. Draghia a facut o declaratie neasteptata in editia Exatlon 21 mai, dupa prima noapte petrecuta singur in cotet. 
 
 
"Nu ma asteptam sa ma emotioneze atat de tare plecarea lui Catalin. Nu stiu ce m-a emotionat cel mai mult. Plecarea lui, ce a spus despre mine sau ca am ramas in competitie", a spus Draghia. 
 
 
"Sunt foarte recunoscator ca sunt in continuare aici. Vreau sa le multumesc tuturor. Noaptea in cotet, singur, a fost neasteptat de frumoasa. Ma tot uitam si asteptam sa apara cineva, insa nu s-a intamplat. Am avut timp sa ma gandesc unde a stat fiecare, sa-mi amintesc vocea lor, tabieturile. Mie mi se intampla foarte rar sa ma plictisesc singur. Nu stiu ce ar putea sa-mi mai ofere Exatlon. Ultimele zile nici nu mai sunt atat de grele", a declarat Vladimir Draghia in editia Exatlon 21 mai. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune