EXATLON 6 februarie. Gestul facut de Anca Surdu in momentul in care Claudia Pavel si-a luat adio de la toata echipa, dar pe ea si pe Diana Bulimar le-a ignorat total

Anca Surdu si Diana Bulimar au fost marginalizate si certate crunt dupa ce in seara nominalizarilor au rostit numele Claudiei Pavel. Coechipierii celor doua foste gimnaste le-au luat la rost pe motiv ca nu au respectat dorinta echipei si au facut nominalizari pe cont propriu.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriereLa final, dupa ce doua zile la rand Claudia Pavel a fost in clinciuri cu Anca Surdu si Diana Bulimar, le-a facut mincinoase si le-a acuzat ca au injunghiat-o pe la spate, cand a venit vremea sa isi ia adio de la echipa, Cream le-a ignorat pe cele doua fete.


EXATLON 6 februarie. Claudia Pavel a fost eliminata de la Exatlon

"Nu mai discut, pentru mine discutia s-a incheiat. Deci imi pare rau. Am stat o langa voi o luna de zile si voi ati facut asta. Pentru mine nu mai este nimic de zis. Chiar asa tare si-au dorit sa ma nominalizere. Auzi la Didi, ca n-a avut ce face. Ce handicapata. Cand am auzit-o pe Anca nu-i venea sa cred. Si pe Didi cu lacrimi in ochi. E clar ca ele au vrut sa ma voteze pe mine. Am incheiat orice discutie. Nu mai exista prietenie. Chiar sunt dezamagita, socata. Nu de faptul ca am fost nominalizara, dar nu asa. Cred ca toata lumea a fost socata de ce s-a intamplat aseara", spunea Cream mai devreme, atunci cand a aflat ca a fost nominalizata de Anca si Diana.

Dupa ce Cosmin Cernat a anuntat numele concurentului care paraseste competitia, Claudia Pavel s-a dus la coechipieri, i-a luat in brate si le-a spus cateva cuvinte la ureche. Pe Anca Surdu si Diana Bulimar le-a ignorat total, nici macar o privire nu le-a aruncat celor doua gimnaste pe care ea le considera acum dusmancele ei de moarte.

 

EXATLON 6 februarie. Gestul facut de Anca Surdu cand Claudia Pavel isi lua adio de la echipa

 

Anca Surdu a marturisit si in testimoniale si atunci cand a fost intrebata de Cosmin Cernat ca ea a incercat sa stea de vorba cu colegii ei de echipa, inclusiv cu Claudia Pavel, si sa explice ce s-a intamplat, sa spuna de ce a decis ea sa o nominalizeze pe Cream. Desi a incercat o reconciliere, Anca Surdu a fost ignorata de Claudia Pavel. La fel s-a intamplat si cand Cream isi lua la revedere de la toti colegii. Cand Claudia Pavel se afla langa Anca, dar imbratisa pe altcineva, blondina i-a pus o mana pe spate si a mangaiat-o usor, in semn de incurajare. Claudia Pavel nu i-a aruncat nici macar o privire si la fel a procedat si cu Diana Bulimar.  Degeaba a incercat Anca Surdu o impacare pe ultima suta de metri, Cream nici nu a bagat-o in seama.

 

Gestul Claudiei Pavel a fost taxat pana si de prezentatorul EXATLON Romania, Cosmin Cernat: „Aceasta a fost inca o poveste de la 'Exatlon' Romania. Cea care a plecat acasa este Claudia. Si-a luat la revedere de la toata echipa, mai putin de la Anca si de la Diana. Face parte din viata, nu pot sa spun ca face parte din sport!”, a incheiat discursul Cosmin Cernat, la finalul editiei de aseara.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate