Exatlon 6 octombrie. Reacţia emoţionantă a concurenţilor când au aflat că premiul pus în joc este comunicarea cu familia!

Echipa care câştigă va merge la vilă, dar va primi şi mesaje din partea celor dragi.

Autor: M. B.
 
Concurenţii Exatlon au primit o veste minunată de la Cosmin Cernat. Ei au aflat că premiul pus în joc este comunicarea cu cei dragi. Acest gând i-a făcut pe toţi să îşi dorească şi mai mult să câştige, după atâtea săptămâni în care nu au vorbit cu familiie lor. 
 
"Fiecare membru al echipei câştigătoare va primi astăzi mesaje şi poze de la familie", le-a spus Cosmin Cernat concurenţilor. 
 
"Mi-aş dori ce mesajul să fie de la familie. Mi-e foarte dor de tata, de mama, de sora mea, de prietenul meu. Aş da oricând un premiu de mâncare sau excursie pe un premiu de comunicare. Este foarte greu să stai departe de cei dragi, mai ales când trăieşti această experienţă atât de tensionata şi de diferită de viaţă de zi cu zi. Sper să câştigăm vila", a spus Diana Senteş emoţionată. 
 
 
"Nu ai fi putut să ne dai o veste mai frumoasă. Mi-aş dori foarte mult să aflu ceva de la sora mea din Germania sau de la părinţii mei. Sunt foarte emoţionat şi o să dau astăzi mai mult decât oricând", a spus Alin Andronic gândindu-se cu speranţa la posibilitatea de a comunica cu familia lui. 
 
"Ne dorim foarte tare să câştigăm. Casă este extrem de importantă, dar un preţ de comunicare este cel mai de preţ premiu. Vreau un mesaj de la părinţii mei, să ştiu că sunt bine şi că mă privesc de acasă", a spus Ana Georgescu. 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 6 octombrie. Hohote de ras la ceremonie: "Eu sunt regele Exatlon. Tu, Cosmin Cernat, stai pe tronul meu!"

Exatlon 6 octombrie. Doru Meseşan îi critică dur pe Războinici după eliminarea Simiei. Acuzaţii fără precedent la adresa Anei Otvoş

Actriţă de la Hollywood, pusă la zid de internauţi: "Pune un sutien pe tine!" Cum a apărut tânăra la un protest în faţa Curţii Supreme

Mâine este ziua cu trei ceasuri bune pentru 7 zodii. Iată zodiile care vor avea spor în toate

Visarion ALEXA, în stare de ȘOC! Decizia luată chiar astăzi de procurori

Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii

George Simion, umilit crunt de o femeie. E scandalos ce a făcut liderul AUR

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies