Exatlon 6 octombrie. Reacţia emoţionantă a concurenţilor când au aflat că premiul pus în joc este comunicarea cu familia!

Echipa care câştigă va merge la vilă, dar va primi şi mesaje din partea celor dragi.

Autor: M. B.
 
Concurenţii Exatlon au primit o veste minunată de la Cosmin Cernat. Ei au aflat că premiul pus în joc este comunicarea cu cei dragi. Acest gând i-a făcut pe toţi să îşi dorească şi mai mult să câştige, după atâtea săptămâni în care nu au vorbit cu familiie lor. 
 
"Fiecare membru al echipei câştigătoare va primi astăzi mesaje şi poze de la familie", le-a spus Cosmin Cernat concurenţilor. 
 
"Mi-aş dori ce mesajul să fie de la familie. Mi-e foarte dor de tata, de mama, de sora mea, de prietenul meu. Aş da oricând un premiu de mâncare sau excursie pe un premiu de comunicare. Este foarte greu să stai departe de cei dragi, mai ales când trăieşti această experienţă atât de tensionata şi de diferită de viaţă de zi cu zi. Sper să câştigăm vila", a spus Diana Senteş emoţionată. 
 
 
"Nu ai fi putut să ne dai o veste mai frumoasă. Mi-aş dori foarte mult să aflu ceva de la sora mea din Germania sau de la părinţii mei. Sunt foarte emoţionat şi o să dau astăzi mai mult decât oricând", a spus Alin Andronic gândindu-se cu speranţa la posibilitatea de a comunica cu familia lui. 
 
"Ne dorim foarte tare să câştigăm. Casă este extrem de importantă, dar un preţ de comunicare este cel mai de preţ premiu. Vreau un mesaj de la părinţii mei, să ştiu că sunt bine şi că mă privesc de acasă", a spus Ana Georgescu. 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 6 octombrie. Hohote de ras la ceremonie: "Eu sunt regele Exatlon. Tu, Cosmin Cernat, stai pe tronul meu!"

Exatlon 6 octombrie. Doru Meseşan îi critică dur pe Războinici după eliminarea Simiei. Acuzaţii fără precedent la adresa Anei Otvoş

Actriţă de la Hollywood, pusă la zid de internauţi: "Pune un sutien pe tine!" Cum a apărut tânăra la un protest în faţa Curţii Supreme

Horoscop Zilnic Sâmbătă 19 Iunie 2021: RACII au parte de o situație care poate lua o întorsătură favorabilă pentru ei

Anunțul făcut de șeful PFIZER! Toți cei vaccinați cu AMBELE DOZE trebuie neapărat să știe acest lucru

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Anamaria Prodan, mesajul disperării. Cum îl șantajează emoțional pe Reghecampf

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies