Vedete

Exatlon 8 decembrie. Iulian Pîtea şi Ana Otvoş, câştigătorii primului joc individual! Ce sumă au primit! Betty s-a accidentat

Iulian Pîtea şi Ana Otvoş sunt câştigătorii primului joc individual de la Exatlon. Ei i-au învins în ediţia din 8 decembrie pe Cristi Pulhac, respectiv Betty. Cea din urmă s-a accidentat.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Iulian Pîtea şi Ana Otvoş au primit suma de 10.000 de lei, pe care o vor cheltui aşa cum vor ei. Pîtea a anunţat că va da o masă, iar cu restul de bani plănuieşte să îi facă o vizită iubitei sale Ana Gonzalez, pe care a cunoscut-o chiar la Exatlon.

Atât Ionuţ, cât şi Ana au câştigat jocul individual în decisiv. Din nefericire, Betty s-a accidentat în timpul jocului cu Ana, fiind dusă la ambulanţă. Prezentatorul Exatlon, Cosmin Cernat, a precizat că încă nu a primit informaţii despre starea ei.

Şi Alin Andronic s-a accidentat recent, în jocul de protecţie, el fiind transportat cu ambulanţa la spital. Cosmin Cernat a anunţat în ediţia Exatlon din 8 decembrie că acesta ar putea fi apt în câteva zile pentru a participa din nou la jocurile Exatlon.

Galerie foto