Vedete

Exatlon 8 decembrie. Iulian Pîtea şi Ana Otvoş, câştigătorii primului joc individual! Ce sumă au primit! Betty s-a accidentat

Iulian Pîtea şi Ana Otvoş sunt câştigătorii primului joc individual de la Exatlon. Ei i-au învins în ediţia din 8 decembrie pe Cristi Pulhac, respectiv Betty. Cea din urmă s-a accidentat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Exatlon 8 decembrie. Iulian Pîtea şi Ana Otvoş, câştigătorii primului joc individual! Ce sumă au primit! Betty s-a accidentaticon photo

Iulian Pîtea şi Ana Otvoş au primit suma de 10.000 de lei, pe care o vor cheltui aşa cum vor ei. Pîtea a anunţat că va da o masă, iar cu restul de bani plănuieşte să îi facă o vizită iubitei sale Ana Gonzalez, pe care a cunoscut-o chiar la Exatlon.

Atât Ionuţ, cât şi Ana au câştigat jocul individual în decisiv. Din nefericire, Betty s-a accidentat în timpul jocului cu Ana, fiind dusă la ambulanţă. Prezentatorul Exatlon, Cosmin Cernat, a precizat că încă nu a primit informaţii despre starea ei.

Şi Alin Andronic s-a accidentat recent, în jocul de protecţie, el fiind transportat cu ambulanţa la spital. Cosmin Cernat a anunţat în ediţia Exatlon din 8 decembrie că acesta ar putea fi apt în câteva zile pentru a participa din nou la jocurile Exatlon.

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune