Vedete

Exatlon 8 noiembrie. Ea este noua concurentă de la Faimoşi! A fost primită cu apaluze de noii coechipieri

Echipa Faimoşilor a primit astăzi o nouă concurentă.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
După ce Monica Roşu a spus că ultima perioadă a fost grea pentru echipa lor şi că îşi doreşte să se mute la vilă şi toţi concurenţii să îşi revină după accidentări, Cosmin Cernat le-a făcut o mare surpriză tuturor.
 
 
„Pentru că ai vorbit despre perioadele dificile, perioadele pline de accidentări, am în acest moment o surpriză pentru voi, o surpriză pentru Faimoşi. În apaluzele noastre, ale tuturor, vine alături de voi cea care a fost campioană naţională la atletism şi la bob, Mădălina Predoi!”, a anunşat prezentatorul emisiunii Exatlon. 
 
Sportiva a fost primită de către noii săi coechipieri cu aplauze şi zâmbete largi, toţi fiind încântaţi să primească încă un membru care i-ar putea ajuta să câştige vila. 
 
 
„Numele meu este Mădălina Predoi, sunt multiplă campioană naţională la atletism, la aruncări, am făcut şi sprint, am făcut mai multe probe. Am fost în Lotul naţional şi în Lotul olimpic de bob, acolo am cele mai frumoase performanţe. Am super mari emoţii, abia aştept! Antrenez o grupă de 70 de copii care tocmai s-au mutat la Faimoşi, erau fani Războinicii”, a spus Mădălina Predoi, cea mai nouă membră a echipei. 
 
 
„Parcă mi-a venit iar energia aia bună pe care o aveam şi înainte, mai ales după ce am eliminat un concurent de la ei,. Îmi pare rău să aud că unii membri din echipa lor nu îl laudă pe Doru poentru perfomanţa lui. Silaşi era un jucător bun, dar Doru a câştigat. A venit Mădălina, cred că pentru fete e un vibe bun, că le vad cu zâmbetul pe buze. Abia aşteptăm să intre pe traseu să arunce cu suliţa, cu orice, să îi distrugă”
 
 
 
 
 

Galerie foto  Urmatorul articol