Exatlon 9 noiembrie. Se naşte o nouă idilă la Exatlon? Beatrice Olaru şi Pato Araujo, sărut în apaluzele tuturor

Autor: M. B.
 
Toţi fanii show-ului Exatlon ştiu deja despre celebra idilă a lui Iulian Pîtea cu mexicanca Ana Laura Gonzalez. Cei doi au făcut spectacol de fiecare dată când echipele lor au fost adversare şi s-au bucurat să se întâlnească ţi să petreacă timp împreună. Tinerii au devenit din ce în ce mai apropiaţi şi au ajuns să se sărute sub privile mirate ale coechipierilor, dar şi ale prezentatorilor.
Înaintea ultimului meci internaţional Războinicul a declarat cât de mult o place pe Ana, spunând că îl face fericit şi că zâmbetul ei îi dă o stare de bine. Pentru a-i demonstra şi ei acelasşi lucru, Iulian a pregătit un cadou pentru ea împreună cu Ana Otvoş. 
 
 
După ce povestea lui Pîtea şi a Anei i-a entuziasmat deopotrivă pe concurenţi şi pe fani, un alt cuplu pare pe cale să se formeze. Este vorba despre Beatrice Olaru şi mexicanul Pato Araujo, care a fost împins de colegii lui să facă şi el un pas către românca pe care o place. Deşi el nu a specificat care este fata pe care o place, Betty s-a oferit voluntar să primească un sărut pe obraz de la adversarul din Mexic.
 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 9 noiembrie. Reacţia Anei Laura Gonzalez, după ce a primit cadoul de la Iulian Pîtea: ”Poate e un inel”

Exatlon 9 noiembrie. Iulian Pîtea a pregătit un cadou pentru mexicanca Ana Laura Gonzalez! Iată cât de frumos a vorbit despre ea: „Mă face fericit”

Exatlon 9 noiembrie. Discuţii aprinse în echipa Faimoşilor! Monica Roşu ameninţă: „Îmi bag picioarele şi mâine plec acasă”

6 zodii vor avea o zi imprevizibila. Berbecii au parte de schimbări în bine la locul de muncă

CRESC PENSIILE în România! Budăi tocmai a făcut anunțul în direct: "Ne dorim rezolvarea inechităților"

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

O teorie genetică le ridică bărbaților mari semne de întrebare. Cu cine ar putea semăna copiii lor

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies