Excavator, adus la locuința lui Gheorghe Dincă pentru a săpa curtea

Ancheta continuă în curtea criminalului din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Ancheta în cazul crimelor din Caracal continuă. La mai bine de două săptămâni după ce polițiștii au descins în casa și în curtea lui Gheorghe Dincă, unde au descoeprit un butoi plin cu oase calcinate și cu bijuterii, acum urmează noi percheziții.

Anchetatorii analizează centimetru cu centimetru casa și curtea lui Gheorghe Dincă, iar astăzi a fost adus și un excavator pentru a săpa în curtea în care criminalul din Caracal susține că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Anchetatorii au obţinut un nou mandat pentru a face noi cercetări la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, după ce primul dintre ele a expirat.

Detaliul șocant din mașina criminalului din Caracal! Cum si-a modificat automobilul Dincă pentru a-și putea sechestra victimele! ”Am fost îngrozită” EXCLUSIV

Gheorghe Dincă și-a făcut mașina special pentru a-și putea sechestra victimele.

Detalii încredibile ies la iveală în fiecare momente despre criminalul de la Caracal. Cu cât cazul avansează, Gheorghe Dincă pare un personaj desprins din filmele horror, un tip care și-ar fi planificat meticulos toate acțiunile demonice.

Citeste si: Dani Mocanu, scandal monstru cu Hamude de la Puterea dragostei! De la ce a pornit totul

Citeste si: Iasmina Halas, fosta soție a lui Cristi Daminuță, declarații de dragoste pentru un bărbat misterios

Citeste si: Claudia Pătrășcanu aruncă bomba despre relația cu soțul ei: „După atata umilința, abuz emoțional, infidelități…”

De exemplu, dacă inițial, în cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra, pe 25 iulie, în jurul orei 12,00, la domiciliul său, printr-o metodă extrem de dură, pe urmă, relaxat, a povestit și cum i-ar fi ars corpul într-un recipient special, de au mai rămas doar oasele și dinții din adolescenta în vârstă de doar 15 ani!

Despre butoi, specialiștii aveau să spună niște lucruri extrem de ciudate. ”La o analiză atentă, se poate observa clar că acel recipient este conceput pentru incinerare. Are anumite orificii ce dau de înțeles acest lucru, orificii larerale pe unde întră aerul și automat se produce o accelerare de ardere. E clar că a fost gândit pentru a ucide, în momentul în care a fost realizat. Nimic nu este întâmplător acolo”, au caracterizat persoane specializate.

Criminalul din Caracal avea un element șocant în mașină! ”M-a abordat în stație”

Pe de altă parte, din ultimele declarații ale unor persoane care au intrat în contact cu el, se pare că nu doar butoiul a fost conceput pentru acte criminale, ci și autoturismul cu care își acosta victimele.

Astfel, din spusele unei tinere care a refuzat să meargă cu el spre casă, criminalul din Caracal avea un element șocant în mașină! ”M-a abordat în stație. Eram cu încă alte două persoane și a insistat să mă ducă la destinație. Nu mi-a plăcut că era insistent și l-am refuzat, în plus, îmi aduc aminte că am văzut la scaunele din spatele autoturismului un grilaj de metal! Am fost îngrozită. Am zis că mai bine aștept autobuzul și bine am făcut. Doamne ferește, cine știe ce putea să mi se întâmple”, a spus o femeie sub protecția anonimatului în presă.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate