EXCLUSIV! Aya și Andrei se pregătesc de logodnă? Ce plănuiesc foștii concurenți de la “Puterea Dragostei” să facă de Crăciun? “Poate vine moșul cu un inel”

Aya și Andrei au dezvăluit în exclusivitate cum vor petrece de sărbători și despre o posibilă logodnă.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Aya și Andrei au fost unul dintre cele mai iubite cupluri care au participat vreodată la “Puterea Dragostei”. Aceștia au fost mereu în topurile voturilor telespectatorilor, având un parcurs lung și frumos în competiție.

Povestea lor de dragoste a continuat și în afară, în prezent locuind împreună și bucurându-se de relația frumoasă pe care o au.

Cum este relația dintre Aya și Andrei după ce s-au mutat împreună?

Aya și Andrei se pregătesc de logodnă?

Aya și Andrei 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Datorită faptului că povestea lor de dragoste este din ce în ce mai puternică, Aya și Andrei au decis să treacă la pasul următor și să se mute împreună. Invitați în platoul emisiunii “Totul despre Puterea Dragostei”, moderată de Cornelia Ionescu și difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, cei doi au povestit cum arată relația lor, acum că locuiesc în aceeași casă.

“Ne-am obișnuit unul cu celălalt. Întorcându-ne în țară, am petrecut din ce în ce mai mult timp împreună și de aceea ne-am mutat, să petrecem și mai mult.”, a declarat Andrei.

Ca în orice cuplu, nu este totul roz, Aya și Andrei au și ei certurile lor, însă reușesc să treacă peste și să se bucure de frumoasa relație pe care o au.

Când se enervează, vorbește încontinuu, iar eu îl las să vorbească. Începe să spună ce s-a întâmplat acum o lună, două, îmi reproșează tot de la început. În loc să vorbim despre prezent, el îmi spune ce am făcut în trecut.”

, a povestit Aya.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Andrei îi dă și el replica și susține că iubita lui este destul de geloasă, chiar dacă știe că are ochi doar pentru ea, afirmând că: “Îi e frică să nu fiu furat.”.

Citeste si: Aya de la Puterea Dragostei a ajuns la concluzia că nu trebuie să mai țină legătura cu Mariana. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două

Aya nu se abține și îi dă replica, justificând care este motivul pentru care este geloasă și din care pornesc, adesea, certurile.

“Imi dă motive de gelozie. Andrei dă like-uri la toate fetele, le adaugă pe Instagram. Nu mă intereaseză, dar îi spun că dacă face el, fac și eu. Nu stau să îi fac scandal. Pe multe le-a scos din cauza mea.”, a spus Aya.

Ce vor face Aya și Andrei de sărbători?

Aya și Andrei se pregătesc de logodnă?

Aya și Andrei

[Sursa foto: Captură YouTube]

Sărbătorile vin cu pași repezi, iar Aya și Andrei și-au făcut deja planurile. Fiind un cuplu foarte bine sudat, cei doi vor petrece sărbătorile împreună, alături de cei dragi.

“De Crăciun vom sta în casă cu familia și de revelion petrecem cu prietenii.”, a mărturisit Andrei.

Prezentatoare emsiunii “Totul despre Puterea Dragostei” nu s-a putut l-a provocat pe Andrei, spunându-i că, anul acesta “Poate vine moșul cu un inel”, iar acesta a acceptat-o și a răspuns “Poate, vom vedea”.

Tot în platoul WOWnews, a vorbit și despre Cristian Marinescu, căruia și lui vrea să îi facă un cadou de Crăciun și anume, promovare pe contul lui de socilaizare la noua piesă. Ironic, își spune părerea sinceră despre fostul coleg din casa “Puterea Dragostei”.

“Nu îl iau în calcul nici acum, nu l-am luat nici în emisiune, nu a fost o persoană importantă pentru mine nici atunci, nici acum, doar că văd că el vorbește despre noi și vrea să își facă reclamă pe spatele nostru. Îl postez la story cu piesa lui, dar dacă fac asta îmi pierd din urmăritori. Îi fac cadou de Crăciun.”, a povestit Andrei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies