EXCLUSIV! Carmen Iohannis, desfiintata de stilisti! “Rochia a fost prea scurta, iar manecile trebuiau sa fie trei sfarturi, sau chiar lungi. In plus, a ei a avut o alura varatica!” Maria Basescu, in schimb, a luat o bila alba!

Klaus Iohannis a depus ieri juramantul de presedinte al statului, la Palatul Parlamentului. Asa cum cere protocolul, la ceremonia solemna primul om din stat a fost insotit de sotia sa, Carmen Iohannis.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereRochia lui Carmen Iohannis a fost aleasa nepotrivit pentru acest evenimentAparitia primei doamne a starnit o avalansa de comentarii pro si contra. Multi sustineau ca alegerea vestimentara facuta nu a fost deloc potrivita, in timp ce altii sunt de parere ca s-a imbracat foarte bine, pe stilul ei si... nu trebuie sa ramanem inchistati in sobrietatea cu care ne-a obisnuit Maria Basescu.

Stilista Adina Buzatu a analizat vestimentatia purtata ieri de Carmen Iohannis, la Palatul Parlamentului, dar si cea a actualului sef al statului, Klaus Iohannis.fara descriere

“La doamna, tinuta este nepotrivita pentru aceasta ocazie, atat din punct de vedere cromatic, cat si din punct de vede al croiului. Rochia trebuia sa fie cel putin doua palme mai lunga si cu maneci trei sfarturi, sau chiar lungi si obligatoriu de culoare inchisa, datorita solemnitatii. La ceremoniile de acest fel se impune un dress code clar, fara nicio portita de iesire. Adica nu merg inovatiile. In plus, rochia pe care a purtat-o doamna Carmen Iohannis are o alura varatica”, a explicat Adina Buzatu. Stilistul vestimentar a precizat insa ca gafele de acest fel erau de asteptat. “Astfel de derapaje sunt normale la inceput. Cu siguranta, Carmen Iohannis urmeaza sa apeleze la sfaturile specialistilor care o vor initia in regulile evenimentelor cu protocol inalt”, a declarat Adina Buzatu pentru WOWbiz.ro.

fara descriereCarmen Iohannis a purtat o haina mult prea scurta pentru un eveniment atat de solemnfara descriereTototdata, stilistul vestimentar a analizat si vestimentatia primului om din stat, Klaus Iohannis. “Asa cum ne-a obisnuit domnul Iohannis a abordat o tinuta clasica. De data aceasta, insa, croiul costumului l-a avantajat, manecile sacoului nu au mai fost prea lungi. Deci evolutia sa vestimentara se vede si o apreciez”, a spus specialista.

In schimb, Adina Buzatu a avut numai cuvinte de lauda la adresa fostului cuplu de la Cotroceni – Maria si Traian Basescu, fostul sef de stat al Romaniei. “La cuplul presidential se vede experienta de 10 ani. Maria Basescu a fost o prezenta discreta ca de obicei si bine pusa la punct. Tinuta sa a avut lungimea si croiul potrivit. La domnul Basescu evolutia in cei 10 ani este enorma. Amintiti-va cum arata dansul in trecut si priviti-l cat de impecabil s-a prezentat in ultimul timp”, a conchis Adina Buzatu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate