EXCLUSIV Ce relație a avut Ducu Darie cu Anca Pandrea, soția lui Iurie Darie! Imagini emoționante cu cei doi de la înmormântarea lui Iurie Darie

Ducu Darie a avut o relație complicată cu ultima soție a tatălui său. Ducu Darie a criticat imaginile sexy în care a apărut tatăl lui alături de Anca Pandrea.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

ducu darie anca pandrea si iurie darie

„Pe mine m-a enervat apariţia lui în fotografiile respective, care au făcut vâlvă. Dar acest lucru nu a venit din partea lui, cred că el habar nu are. Tocmai ne bucurasem cu toţii la ziua lui, când a împlinit 80 de ani. Fix la patru luni după aceea, au apărut pozele, fapt care m-a amărât", declara Alexandru "Ducu" Darie într-un interviu acordat pentru „VIP".

Citeste si: A murit Ducu Darie! Ultimele imagini cu fiul lui Iurie Darie sunt cutremurătoare

Ducu Darie și Anca Pandrea s-au împăcat ulterior, regizorul apreciind devotamentul Ancăi Pandrea pentru tatăl lui, Iurie Darie.

anca pandrea si ducu darie

La înmormântarea lui Iurie Darie, Ducu și Anca Pandrea s-au sprijinit reciproc

La înmormântarea marelui actor Iurie Darie, Ducu Darie și Anca Pandrea au stat unul lângă altul și s-au susținut reciproc.

ducu darie inmormantare

Pentru modul în care l-a îngrijit pe Iurie Darie, Ducu Darie a avut numai cuvinte de laudă pentru Anca Pandrea.

 

Ducu Darie a murit de ciroză

Alexandru "Ducu" Darie a murit la vârsta de 60 de ani. Fiul actorului Iurie Darie era internat de aproape două săptămâni la Terapie Intensivă la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti.

Anca Pandrea, mama sa vitregă în vârstă de 73 de ani, a confirmat decesul lui Alexandru Darie.

În vârstă de 60 de ani, managerul Teatrului Bulandra din Capitală, Ducu Darie suferea de o afecțiune delicată la ficat și se află pe lista de așteptare pentru un transplant hepatic.

”În urmă cu aproape  două săptămâni, Ducu Darie a fost internat de urgență la spital, din cauza unor complicații la plămâni. Ele au fost făcute pentru că regizorul suferă, de ani buni, de ciroză, în stare avansată, ceea ce i-a afectat, acum, și celelalte organe interne. La Fundeni, el a venit în crize puternice, pe care medicii au încercat să i le reducă din punct de vedere al durerilor, printr-un tratament medicamentos intensiv, cu perfuzii și calmante”, au dezvăluit persoane din clinică.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate