A murit Ducu Darie! Ultimele imagini cu fiul lui Iurie Darie sunt cutremurătoare

Regizorul Alexandru "Ducu" Darie a murit astăzi, la vârsta de 60 de ani. Fiul actorului Iurie Darie era internat de aproape două săptămâni la Terapie Intensivă la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

ducu darie


In articol:

Anca Pandrea, mama sa vitregă în vârstă de 73 de ani, a confirmat decesul lui Alexandru Darie.

Ducu Darie suferea de ciroză

În vârstă de 60 de ani, managerul Teatrului Bulandra din Capitală, Ducu Darie suferea de o afecțiune delicată la ficat și se află pe lista de așteptare pentru un transplant hepatic.

”În urmă cu aproape  două săptămâni, Ducu Darie a fost internat de urgență la spital, din cauza unor complicații la plămâni. Ele au fost făcute pentru că regizorul suferă, de ani buni, de ciroză, în stare avansată, ceea ce i-a afectat, acum, și celelalte organe interne. La Fundeni, el a venit în crize puternice, pe care medicii au încercat să i le reducă din punct de vedere al durerilor, printr-un tratament medicamentos intensiv, cu perfuzii și calmante”, au dezvăluit persoane din clinică.

ducu darie bolnav

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Sursa foto: Click

A murit Ducu Darie! Ultimele imagini cu fiul lui Iurie Darie

Ultimele imagini cu fiul lui Iurie Darie, Alexandru "Ducu" Darie, sunt cutremurătoare.

Regizorul slăbise foarte tare din pricina cirozei de care suferea și era, practic, de nerecunoscut.

Citeste si: Ducu Darie avea un fiu, Serghei, de 30 de ani! Ce spunea regretatul regizor despre băiatul lui: ”O moștenește pe mama lui!”

Citeste si: EXCLUSIV Ce relație a avut Ducu Darie cu Anca Pandrea, soția lui Iurie Darie! Imagini emoționante cu cei doi de la înmormântarea lui Iurie Darie

Citeste si: Alexandru Darie a murit

Ce relație a avut Ducu Darie cu Anca Pandrea, soția lui Iurie Darie

Ducu Darie a avut o relație complicată cu ultima soție a tatălui său. Ducu Darie a criticat imaginile sexy în care a apărut tatăl lui alături de Anca Pandrea.

„Pe mine m-a enervat apariţia lui în fotografiile respective, care au făcut vâlvă. Dar acest lucru nu a venit din partea lui, cred că el habar nu are. Tocmai ne bucurasem cu toţii la ziua lui, când a împlinit 80 de ani. Fix la patru luni după aceea, au apărut pozele, fapt care m-a amărât", declara Alexandru "Ducu" Darie într-un interviu acordat pentru „VIP".

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate