Exclusiv! Cum a fost surprins noul candidat surpriză la Primăria Sectorului 1 / FOTO

Distribuie pe:

Ciprian Ciceu, antreprenorul cunoscut pentru proiectele sale de succes în domeniul IT și Blockchain, a fost surprins marți, alături de fiica sa, purtând un tricou al partidului RE:START ROMÂNIA. Sursele noastre au aflat că, omul de afaceri care a lansat la sfârșitul anului trecut prima criptomonedă românească, în Dubai, prin intermediul agenției de brokeraj pe care o conduce – Be Trader Academy din Pipera – va fi candidatul partidului condus de Ramona Ioana Bruynseels la Primăria Sectorului 1.

Astfel, Ciprian Ciceu se alătură altor candidaturi surpriză anunțate în ultimele zile: Kanye West a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din SUA, iar fostul președinte Traian Băsescu va candida pentru PMP la Primăria Capitalei.

Antreprenorul care se bucură de peste 20 de ani de experiență în domeniul afacerilor, fiind absolvent al prestigioasei universități "Ecole Pratique des Hautes Etudes Commerciales (EPHEC)" din Bruxelles, în 2004, este realizat din punct de vedere financiar și acest lucru îi conferă o aură de incoruptibilitate.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Din declarațiile sale reiese că scopul său este de a redresa direcția economică a bucureștenilor și de a moderniza Sectorul 1, din punct de vedere al activității administrative, în special prin intermediul tehnologiei.

Ciceu este un familist convins, care este pasionat de mașini, dar mai ales de tehnologie. Inovatorul antreprenor organizează cursuri de tranzacționare în Pipera, prin care îi învață pe românii interesați de bursă și Blockchain strategii de trading eficiente și metode de tranzacționate noi, OPTIONS și FUTURE.

Ideea de a construi prima aplicație de vot pe Blockchain a marcat intrarea lui Ciprian Ciceu în politică:

„Avem specialiști în România care se vor bucura să contribuie, chiar și pro bono, la dezvoltarea acestei soluții care va salva nu numai sute de mii de dosare pline cu hârtii, ci și o mică parte din pădurile României. Este timpul să gândim puțin mai eco, dacă tehnologia ne permite acest lucru. Iar Blockchain-ul asta face: ne salvează de hârtii și semnături cu pixul, identifică persoana, deci nu mai pot vota și cei decedați, eficientizează procesul de strângere semnături și vot, asigură transparență totală, securizează imbatabil toate datele cetățenilor și creează astfel un precedent tehnologic care nu poate porni decât de la cea mai activă și mai dornică entitate care își dorește schimbarea PROFUNDĂ a României: RE:START ROMÂNIA”, a spus Ciprian Ciceu pentru restart-romania.ro.

Principalii contracandidați ai omului de afaceri care a fondat două afaceri în domeniul IT la Bruxelles, sunt actualul primar în funcție Daniel Tudorache (PSD) și Clotilde Armand (PNL-USR-PLUS)

Galerie foto 
Citește și:

Florin Salam i-a trădat pe Duduieni! A mers să cânte pentru clanul Sadoveanu, bănuit că ar fi premeditat asasinarea lui Emi Pian

O femeie i-a fost alături iubitului ei din închisoare timp de 13 de ani, iar acum s-au căsătorit! Povestea incredibilă a unei foste campioane care a renunțat la tot pentru iubire

Premierul Ludovic Orban anunță închiderea școlilor, pentru a pregăti secțiile de votare

VIDEO| Noua cale ferata care va uni Gara de Nord și Aeroportul Otopeni, proiect din care a facut parte si RNT

Un preot a fost condus pe ultimul drum de familia greșită. Răpus de COVID-19, rudele l-au încurcat și au aflat prea târziu că a fost înmormântat de o altă familie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies