EXCLUSIV! Dan Negru vorbește despre cea mai bună lecție pe care le-o predă studenților de la jurnalism: „M-au contaminat mulți mentori.”

Dan Negru le-a povestit în exclusivitate jurnaliștilor WOWbiz.ro despre experiența sa ca profesor de jurnalism la universitate în orașul său natal, Timișoara.

Autor: Ciprian Bolan

In articol:

Realizatorul TV le împărtășește studenților din experiența lui de 30 de ani în media la Universitatea de Vest din Timișoara. Dan Negru a prezentat unele dintre cele mai mari show-uri din România și Republica Moldova, și a învățat la începutul carierei de la cei mai buni profesioniști din televiziune și radio.

Dan Negru: „Cei care vin sunt mai deștepți decât generația mea.”

În primul interviu online acordat în exclusivitate după transferul la Kanal D, Dan Negru a discutat și despre meseria de profesor universitar. Ca asociat al Universității de Vest din Timișoara, cel supranumit „regele audiențelor” vrea să dea mai departe lecțiile pe care le-a învățat în decenii de televiziune și spune că foarte puțini studenți au pretenția de a fi direct prezentatori după facultatea de jurnalism.

Citeste si: Ce nu ai voie să faci pe 21 mai 2022 de Constantin și Elena- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Am șansa să predau la universitate ca profesor asociat și întâlnesc studenți. Să știi că au răbdare! Întâlnesc puști admirabili, care au răbdare.

Răbdarea înseamnă inclusiv că ei sunt în anul I, în anul II, III, IV...e o răbdare asta. Sigur că există și unii care vor de azi pe mâine. E greu! Eu nu m-aș uita cu atâta depreciere la cei care vin. Și sunt mult mai smart (deștepți) decât generația mea, (Horia) Brenciu, Răduleasca (Mihaela Rădulescu), Negru, (Andreea) Marin, Teo (Trandafir), aștia care am făcut televiziune în epoca de piatră. Cei care vin acum sunt mult mai atenți la detalii.
Mie îmi plac!”, a spus entuziasmat Dan Negru în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: EXCLUSIV! Dan Negru, interviu savuros pentru WOWbiz.ro! L-am surprins pe celebrul prezentator în culise: „Noi lucrăm pe aceleași stadioane, jucăm pe aceleași terenuri, avem același public, nu e nimic diferit! Știi ce se schimbă? Tricoul!”

Dan Negru: „Ce rămâne după noi e ce dăm.”

Dan Negru vorbește despre cea mai bună lecție pe care le-o predă studenților de la jurnalism

Dan Negru în orașul său natal, Timișoara

[Sursa foto: Facebook]

În toți anii la vârful audiențelor din România și Republica Moldova, Dan Negru și-a adus mereu aminte de sfaturile oamenilor care l-au ajutat la începuturile sale ca jurnalist și om de televiziune. Ce este cel mai important, spune acesta, este felul în care cineva rămâne în sufletele oamenilor.

„Contează mult mentorii în orice meserie! Spre deosebire de un profesor, care te învață, un mentor te contaminează cu un job! M-au contaminat mulți...Titus Munteanu, Valeriu Lazarov, ăștia sunt oamenii care au construit televiziunea în România...Am stat cu domnul Cristian Țopescu. Am filmat multe cu el, am povestit multe. Aveau o eleganță a lor! Am povestit și cu Teo (Trandafir) despre cuvântul ăsta, smerenie. Aveau o bunătate și o smerenie. De pe urma tuturor lecțiilor pe care le-am învățat de la oamenii aceștia, am rămas cu bunătatea. La final cu asta rămâi: <<Era un om bun!>> Bunătatea rămâne! Tot ce rămâne după noi e ce dăm”, a mărturisit Dan Negru pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV! Dan Negru, interviu savuros pentru WOWbiz.ro! L-am surprins pe celebrul prezentator în culise: „Noi lucrăm pe aceleași stadioane, jucăm pe aceleași terenuri, avem...

Dan Negru l-a sunat pe Horia Moculescu, în direct! Cum a reacționat compozitorul, la scurt timp după ce a fost externat din spital: „Băi, săracilor!”

Teo Trandafir, prima persoană care a aflat de mutarea lui Dan Negru la Kanal D! „Îmi trimite un mesaj din senin, scria: Vin!”. Cum a reacționat prezentatoarea?

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

CUTREMUR TOTAL la granița cu România! Anunțul venit chiar acum din Ucraina: "În zona de interes a Basarabiei"

Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Legătura dintre Ceaușescu și Putin. Buncărele celor doi dictatori și moartea sub zidul WC-ului

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies