EXCLUSIV. Florin Salam a fost amendat la priveghiul lui Emi Pian. Polițiștii au intervenit în forță

Moartea interlopului Emi Pian a adus multă tristețe în sufletele apropiaților, iar de aceea foarte multe persoane au fost prezente la priveghi, joi, 5 august.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta, Lia Popescu

EXCLUSIV. Florin Salam a fost amendat la priveghiul lui Emi Pian
EXCLUSIV. Florin Salam a fost amendat la priveghiul lui Emi Pian


In articol:

EXCLUSIV. Florin Salam a fost amendat la priveghiul lui Emi Pian. Joi, 5 august, interlopul Emi Pian a fost condus de rude, familie și prieteni pe ultimul drum. Tot mai multe persoane prezente la fața locului au făcut live-uri pe Facebook, iar din imagini se poate observa cum nimeni nu a respectat regulile de distanțare socială și purtarea măștilor.

Polițiștii au amenințat că vor interveni în forță dacă nu se vor respecta două reguli clare: muzică dată prea tare și aglomerația. Florin Salam, prieten bun al lui Emi Pian, a fost prezent la priveghi pentru a-i aduce un ultim omagiu. În exclusivitate pentru WOWBIZ.ro, surse prezente la înmormântare au declarat că Florin Salam a fost amendat pentru că nu purta mască de protecție și nu a respectat distanțarea socială, precum alte zeci de persoane prezente.

Citeste si: Meghan și-a aprins lumea în cap. Dacă nici cu Regina nu i-a mers, cum va fi cu Trump?!? - evz.ro

Citeste si: ”Pian nu dispare niciodată”! Florin Salam a scos o piesă în care deplânge moartea liderului Duduienilor! Imagini de la priveghiul interlopului

Citeste si: Bianca Pop, decizie radicală după moartea lui Emi Pian! Este incredibil ce a ajuns să facă ispita

Citeste si: Momentul șocant în care rudele interlopului Emi Pian și-au văzut „Regele” în scriu! Disperare la capul interlopului

Oamenii se calcă în picioare la priveghiul lui Emi Pian! Polițiștii amenință că vor interveni în forță

Emi Pian a ajuns acasă, acolo unde soția, rudele, dar și sute de oameni în plâng. În curtea casei lui Emi Pian a fost haos, sute de oamenii îngrămădindu-se să-l vadă pe răposat. Imaginile suprinse și postate pe internet de un participant la priveghi sunt cu adevărat sfâșietoare. În momentul în care sicriul cu mortul a fost dus în casă, rudele au deschis capacul și nu le-au venit să creadă că acolo este chiar Emi Pian. Soția lui, îndurerată, a fost la un pas de leșin când și-a văzut soțul în sicriu.

Imagini de la fața locului fac înconjurul internetului și se poate observa cum nimeni prezent nu respectă măsurile de distanțare socială. Legea stării de alertă prevede ca la priveghi să fie nu mai mult de 50 de oameni în exterior, iar în interior 20. Nicio persoană nu poartă mască de protecție, iar zeci de persoane stau înghesuite în curtea interlopului. (Citeste si: VIDEO | Răsturnare de situaţia în execuţia lui Emi Pian)

Urmatorul articol
Citește și:

Sfârșit tragic al unui copil de 12 ani! Băiatul a murit ars, după ce a încercat să-și facă un selfie! ” Vei fi mereu alături de mami şi tati”

O șoferiță de 77 de ani a încurcat accelerația cu frâna! Femeia a vrut să parcheze în fața unui magazin, însă a intrat cu mașina în interiorul acestuia!

Connect-R, mesaj dur pentru Bogdan Mocanu și Iancu Sterp! Ce spune despre noua lor piesă: „Terifiant!”

Jador, legătură neștiută cu Emi Pian! Detalii uimitoare despre apropierea dintre manelist și clanul Duduianu!

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies