EXCLUSIV! Florin Vasilică a vorbit cu WOWbiz.ro după scandalul reaprins cu mama sa! Cum se apără artistul după mesajul dur postat pe Facebook?

Florin Vasilică i-a surprins pe fanii și apropiații săi când a criticat-o pe cea care i-a dat viață cu o postare în care nu s-a abținut de la cuvinte grele.

Autor: Adrian Rotaru

In articol:

La 17 ani după moartea tatălui său, Liviu Vasilică, Florin încă nu se înțelege cu mama lui. Totul a început de la drepturile de autor pentru piesele nelansate ale cunoscutului cântăreț de muzică populară din Teleorman.

Cel mai recent episod al certurilor dintre ei, însă, s-a lăsat cu o postare acidă a lui Florin Vasilică pe Facebook.

Florin Vasilică: „Nu-mi doresc bani de pe urma lui Liviu Vasilică.”

Florin Vasilică a vorbit cu WOWbiz.ro după scandalul reaprins cu mama sa

Florin Vasilică și Grupul Teleormanul, alături de F. Charm

[Sursa foto: Facebook: Florin Vasilică]

Florin Vasilică cotinuă tradiția familiei și își dedică viața muzicii pe care a moștenit-o de la tatăl său. Totuși, problemele de familie nu-i dau pace cântărețului. Acesta a mai vorbit despre neînțelegerile dintre el și mama lui, care se învârt în jurul imaginii lui Liviu Vasilică și a pieselor pe care artistul nu a mai apucat să le împărtășească publicului înainte de moartea sa din 2004.

„Eu nu-mi doresc bani din drepturile de autor. Totul a pornit de la 12 piese pe care tatăl meu nu a reușit să le finalizeze. Eu i-am cerut mamei mele să-mi cedeze acele piese, ea mi-a promis că da. Eu i-am jurat tatălui meu că nu o să-l dau uitării”, a declarat Florin Vasilică în 2013, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Eu nu-mi doresc bani de pe urma lui Liviu Vasilică, eu vreau să-i duc muzica mai departe. Mama mea a înregistrat numele tatălui mei la OSIM și l-a pus într-un sertar. Eu vreau să fac un festival care să se numească „Liviu Vasilică”, dar nu pot fără acordul ei. Eu am încercat de fiecare dată să las de la mine și nu vreau să o dau în judecată.

Eu m-am apucat de cântat pentru a rămâne muzica lui Liviu Vasilică, eu de meserie sunt informatician, e o meserie bănoasă. Mama mea nu era de acord cu soția mea, dar și cu alte fete cu care am fost înainte.”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Florin, fiul lui Liviu Vasilică, la cuțite cu mama lui: "Nu există pe lumea asta mamă ca tine!"

Florin Vasilică despre mesajul jignitor pentru mama sa: „A fost o greșeală de moment!”

Florin Vasilică a vorbit cu WOWbiz.ro după scandalul reaprins cu mama sa

Florin Vasilică în concert

[Sursa foto: Facebook: Florin Vasilică]

Cântărețul și-a luat urmăritorii de pe Facebook prin surprindere când i-a transmis cuvinte grele mamei într-o nouă postare.

„Deci, nesimțita de maică-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am... Idioato, nu există pe lumea asta mamă ca tine! Jegoaso!”, a scris Florin Vasilică pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp după publicare, artistul a regretat gestul și a șters postarea.

„Îmi pare rău...a fost o greșeală de moment! A pornit de la un nimic și am făcut ceva ce nu ar fi trebuit să fac. De asta am și șters postarea, pentru că nu avea sens tot scandalul după”, a declarat Florin Vasilică în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Florin Vasilică, cuprins de durere după moartea lui Nelu Ploieșteanu! Artistul a făcut primele declarații: „Ultima dată am vorbit la telefon, voia să...”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies