EXCLUSIV Iancu Sterp a dat-o de gol pe Bianca Comănici. Fratele lui Culiță și-a "răzbunat" fosta colegă de emisiune în cușcă: "Bianca ar fi vrut să fie ea în pielea mea acolo, cu Ricardo!"

Invitat în platoul Wowbiz.ro, fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit că Bianca Comănici a fost foarte bucuroasă de lupta pe care a câștigat-o împotriva lui Ricardo.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Iancu Sterp a avut o victorie de zile mari împotriva fostului lui coleg de competiție, Ricardo. Cei doi s-au luptat în ring, însă fratele lui Culiță l-a nimicit pe adversarul său și l-a făcut KO, în doar 10 minute.

Citeste si: Iancu Sterp, primul mesaj pentru Ricardo! Ce i-a transmis în urma meciului: „Cel mai bun a câștigat”

Iancu a "răzbunat-o" pe Bianca Comănici

Iancu Sterp și-a dorit de mult timp să practice un sport de contact și în ultima vreme s-a axat foarte mult pe MMA, ocupându-și timpul cu antrenamente intense, cu scopul de a deveni cât mai bun. Tânărul a început deja chiar să participe la competiții și a avut și câteva victorii, printre care și cea împotriva fostului său coleg de la "Puterea Dragostei", Ricardo Filip. Acum, la puțin timp după ce l-a nimicit pe adversarul lui, Iancu a dezvăluit faptul că a fost felicitat de multă lume și a primit numeroase mesaje în care cei de acasă l-au încurajat.

Iancu a dezvăluit că Bianca l-a felicitat pentru lupta câștigată

Iancu Sterp și Bianca Comănici

Printre cei care au fost extrem de bucuroși de reușita sportivului s-a numărat și Bianca Comănici, care, spune fratele lui Culiță, a fost în culmea fericirii

în momentul în care l-a văzut pe Ricardo la pământ, doborât: "I-am scris, i-am dat mesaj. I-am zis: 'Bravo, bine ai făcut!", a declarat Bianca Comănici, în exclusivitate pentru Wowbiz.ro.

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

"Mi-a lăsat comentariu acolo: 'Bă, m-ai răcorit, i-ai dat, i-ai făcut!'.

Bianca, cred că dacă ar fi putut, ar fi vrut să fie ea în pielea mea acolo, ea avea certurile ei cu Ricardo. A luat odată scaunul la el, nebuna!", a completat-o Iancu.

Iancu l-a făcut KO pe Ricardo, în doar 10 minute

Iancu și Ricardo în ring

"Câinele care latră, nu mușcă!"

Ricardo a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la "Puterea Dragostei" și a fost implicat, de-a lungul competiției, în mai multe conflicte, cu diferiți colegi de emisiune.

Una dintre cei cu care bărbatul s-a certat în nenumărate rânduri a fost chiar Bianca Comănici, cu care a avut dispute pe diferite subiecte și cu care nu a reușit nici până în ziua de azi să îngroape securea războiului.

Citeste si: Iancu Sterp l-a făcut KO pe Ricardo! Primele declarații ale câștigătorului: "A ieșit ceva bun...."

Chiar și Iancu a fost, la un moment dat, pe punctul de a izbucni la adresa colegului său, însă nu a făcut-o pentru că, spune el, este o fire calmă, care încearcă să rezolve problemele prin alte mijloace, ci nu prin violență: "Eu și Culiță ne enervăm foarte greu. Mai bine rezolvăm așa, maleabil.", a declarat Iancu Sterp, în exclusivitate pentru Wowbiz.ro.

Culiță Sterp a ținut să sublinieze eșecul lui Ricardo în fața fratelui său

Iancu și Culiță Sterp, alături de Bianca Comănici

Totuși, fratele lui Culiță a reușit să își ia rapid revanșa pentru lunile petrecute în competiție, alături de Ricardo, căci s-a luptat cu acesta în ring și l-a făcut KO, în doar 10 minute: "Vezi cum e viața, câinele care latră, nu mușcă!", a subliniat Culiță Sterp, făcând referire la adversarul lui Iancu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV Culiță Sterp, propunere de zile mari pentru Bianca Comănici. Artistul a întrebat-o dacă vrea să îi fie cumnată, chiar de față cu fratele lui: "Bianca, eu tot m-am...

Iancu Sterp, primul mesaj pentru Ricardo! Ce i-a transmis în urma meciului: „Cel mai bun a câștigat”

Ce și-au spus Iancu Sterp și Bianca Comănici după o lungă perioadă în care nu s-au văzut: „Mi-a fost dor de tine”

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

Doliu fără margini în România! A murit un mare actor. Îl știa lumea peste hotare

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Țara își închide granițele în fața variantei Omicron. Pandemia va fi tratată ca o criză teroristă

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies