EXCLUSIV! Legatura de suflet dintre Klaus Iohannis si Andreea Esca! Stirista are rude si casa de vacanta langa Sibiu! Tatal ei l-a facut fericit pe viitorul presedinte, donand o casa traditionala muzeului Astra din localitate!

Andreea Esca este strans legata de Sibiu, nu doar prin autograful pe care l-a luat viitorului presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereAndreea Esca si parintii eiFoarte mandra de autograful pe care l-a primit de la Klaus Iohannis pe volumul "Pas cu pas", Andreea Esca a recunoscut legatura sufleteasca aparte pe care o are cu Sibiul. fara descriereCasa Andreei Esca din PorumbacuDaca tatal vedetei, Dumitru Esca, este un indragostit al artei populare, donand in 2008 chiar o intreaga casa traditionala muzeului Astra din Sibiu, prezentatoarea si-a construit singura ei casa de vacanta chiar langa Sibiu, la 30 de kilometri de oras, in pitorescul sat Porumbacu.fara descriere Pe langa faptul ca Esca are o multime de rude aici din partea tatalui, originar din aceste locuri, vedeta petrece multe vacante alaturi de familie pe domeniul ei, care respecta arhitectura zonei.fara descriereAndreea Esca adora sa se plimbe prin Sibiufara descriere Indragostita de traditiile sibiene, Andreea si cei doi copii ai ei cu Alexandre Eram participa chiar la serbarile traditionale, imbracandu-se in straie autentice!fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate