EXCLUSIV! Minodora a dezvăluit în exclusivitate pentru WOWbiz.ro secretul cu care se menține în formă: "Omul gras întotdeauna ciugulește"

Cântăreața a vorbit despre lupta de ani de zile cu kilogramele și principiile simple care au ajutat-o să scape pentru totdeauna de kilogramele care-i puneau sănătatea în pericol.

Autor: Adrian Rotaru

In articol:

Minodora și-a schimbat complet viața în ultimii doi ani de zile. Aceasta a slăbit 40 de kilograme și se menține acum la 60.

Disciplina a fost cheia progresului uimitor pe care Minodora l-a reușit după un drum plin de „hopuri” către forma pe care a visat-o.

Minodora despre provocarea a scăpa de kilogramele în plus: „Omul gras întotdeauna ciugulește.”

Minodora la Maxxim este în formă maximă

Minodora pregătește masa acasă

[Sursa foto: Facebook: Minodora]

Artista a ajuns să aibă o viață echilibrată după ani de zile în care a slăbit, s-a reîngrășat, și a încercat tot felul de diete „minune” care nu au funcționat pentru ea.

„Forma este cea pe care am plănuit-o de doi ani de zile, deja, din 2019. Eu am slăbit aceste 40 de kilograme în doi ani de zile, nu de ieri până azi”, a mărturisit Minodora în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

„Omul gras întotdeauna ciugulește. Vorbesc din proprie experiență. Chiar dacă nu ai poftă de mâncare, bagi în gură! Este o dependență, ceea ce nu este ok.

Atât timp cât nu mai am poftă de mâncare sau nu îmi mai este atât de foame, am renunțat la deprinderea de a mânca.”

Sportul este nelipsit din rutina zilnică a Minodorei, dar nu se extenuează cu antrenamente dure.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

„Cu sportul nu e foarte greu. Bandă, pas alergător, cu săculeți de 1kg la picioare, cu (gantere de) 1kg și 1 kg în mâini, o oră și mă uit la televizor. Cardio și abdomene, plus exerciții pentru coapse pe care mi le-am întipărit foarte adânc în minte de când am colaborat cu Cori Grămescu.”

Citeste si: EXCLUSIV! WOWbiz.ro a provocat vedetele să spună „Mulțumesc”! Cui au ales să-i mulțumească și pentru ce? Surpriza vine din partea Minodorei

Minodora despre secretul mâncatului sănătos: „Trebuie să înveți să-ți scoți din obicei și deprinderea de a duce la gură!”

Minodora la Maxxim este în formă maximă

Minodora de Revelion

[Sursa foto: Facebook: Minodora]

Minodora a apelat la o operație de micșorare a stomacului în trecut ca să slăbească. Când a văzut că intervenția nu este o soluție magică pentru problema ei, cântăreața a hotărât să își schimbe obiceiurile proaste care au tras-o înapoi.

„Eu m-am operat pe stomac în 2017. În 2019 m-am reîngrășat. Eram cu multe kilograme acumulate după operația de micșorare a stomacului. În 2019 am apelat la un supliment, niște picături care taie pofta de mâncare, pe care le-am descoperit în Italia.”

„Sunt foarte multe chestii de genul ăsta, care taie pofta de mâncare. În momentul în care nu mai ai poftă de mâncare, trebuie să renunți și la obiceiul de a băga mâna în mâncare, sau în farfurie sau în bol, orice este în fața ochilor tăi.”

Primul pas important pentru un slăbit sănătos, spune Minodora, este să mănânci când trebuie să te hrănești cu adevărat, nu să mănânci dintr-un automatism.

„Sunt două lucruri diferite. Unul este apetitul, pe care poți să-l pierzi, și altul este deprinderea de a băga în gură. Orice om care este gras și are kilograme în plus este din cauza faptului că bagă mereu ceva în gură, că nu-i stă gura și mănâncă. Când ceva te-a ajutat să-ți taie pofta de mâncare, trebuie să înveți să-ți scoți din obicei și deprinderea de a duce la gură!”, a adăugat Minodora în interviul exclusiv pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Minodora s-a gândit să divorțeze! Cum a reușit soțul ei să o convingă să nu-l părăsească: ”S-a pus în genunchi în fața mea și a început să plângă”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies