EXCLUSIV! Reprezentanta Ucrainei s-a retras de la Eurovision pentru că a încălcat legea! Mihai Trăistariu, detalii din culisele concursului „Nu e corect, nu e drept! Organizatorii restricționează sunetul”

Cântărețul a reacționat la scandalul care a forțat-o pe Alina Pash să se retragă din finala Eurovision de la Torino, într-un interviu exclusiv pentru WOWbiz.ro.

Autor: Ciprian Bolan

In articol:

Alina Pash, cea care a fost desemnată reprezentanta Ucrainei la marea finală Eurovision 2022 cu piesa „Shadows of Forgotten Ancestors”, s-a retras din concurs din cauza unei vizite ilegale în Crimeea. Scandalul este cu atât mai mare, cu cât acesta vine pe fondul conflictului dintre Ucraina și Rusia.

Mihai Trăistariu: „O vedeam ca pe o câștigătoare”

Reprezentanta Ucrainei s-a retras de la Eurovision pentru că a încălcat legea! Mihai Trăistariu „Nu e corect, nu e drept!”

Alina Pash a fost forțată să se retragă la insistențele televiziunii publice din Ucraina, UA:PBC, din cauza unei călătorii pe care a făcut-o, în 2015, în Crimeea, un teritoriu anexat de Rusia în 2014.

Cântăreața în vârstă de 28 de ani susține că a așteptat timp de 8 ani șansa de a reprezenta Ucraina la Eurovision, și a fost în culmea fericirii după ce a câștigat selecția națională, Vidbir, cu melodia „Shadows of Forgotten Ancestors”, prin care voia să arate lumii frumusețea culturii ucrainene.

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Eu o vedeam ca pe o câștigătoare. E păcat de Alina! Eu am rămas uimit când am auzit cum începe acea piesă și cum se termină.

Urmăresc fenomenul Eurovision îndeaproape și pe site-uri, și pe forum-uri, nu doar ca fost participant, ci și ca fan. Nouă ni se pare foarte anapoda că politicul a intrat în Eurovision. Nu e corect, nu e drept și iată că momente spectaculoase sunt descalificate nedrept, sau se retrag concurenții pe cont propriu din motive politice. Cred că a mai fost o situație în urmă cu 5-6 ani, când a câștigat Ucraina, și a fost o tipă care vorbea în versuri tot despre Crimeea.
Deci, dacă te legi de puțină politică, gata! Ori e rău, ori e bine. Politicul prea își bagă piciorușele și uite că poate conta”
, a mărturisit Mihai Trăistariu pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: EXCLUSIV. Mihai Trăistariu, implicat într-un accident rutier! Primele declarații făcute de celebrul artist: ”Mă enervează ghinionul ăsta”. Parcă a prevăzut totul

Mihai Trăistariu: „Sunt vedete care nu participă din cauza politicii”

Reprezentanta Ucrainei s-a retras de la Eurovision pentru că a încălcat legea! Mihai Trăistariu „Nu e corect, nu e drept!”

O vizită în Crimeea este ceva foarte controversat în Ucraina și există reguli stricte de călătorie. Este ilegal ca cineva să călătorească în Crimeea prin Rusia.

Deși toată planeta stă cu sufletul la gură, neștiind dacă Rusia va invada sau nu Ucraina, subiectul excluderii Alinei Pash este unul foarte discutat de ucraineni pe rețelel sociale în ultimele zile.

„Eu am vorbit cu colegi de breaslă, vedete, care au spus că nu participă la Eurovision din această pricină. S-au tot uitat în ultimii ani și au văzut că votul a devenit unul geopolitic. România dă 12 puncte Moldovei, Moldova ne dă nouă, Grecia face schimb cu Cipru, țările nordice fac schimb de voturi între ele. E politic și nu prea poți să faci nimic, pentru că omul de rând votează. Dacă omul este necăjit, nu o să-l voteze ucraineanul pe rus și rusul pe ucrainean. M-am uitat în ultimii ani la finala mare și, când Rusia ia 12 puncte, se aud huiduieli din sală. Organizatorii, EBU, restricționează sunetul în acele momente”, a mai spus Mihai Trăistariu pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV. Mihai Trăistariu, implicat într-un accident rutier! Primele declarații făcute de celebrul artist: ”Mă enervează ghinionul ăsta”. Parcă a prevăzut totul

EXCLUSIV. L-am găsit pe Shawn Mendes în finala Eurovision România! Gabriel Basco, detalii în premieră despre show-ul ce urmează: ”Vin surprize”

EXCLUSIV! Va fi piesa lui Costi Ioniță descalificată de la Eurovision? Minodora a luat foc când a aflat: "Stați liniștiți, că piesa e mare frumusețe!"

3 zodii vor descoperi o putere interioară puternică din noaptea aceasta

CRESC PENSIILE în România! Budăi tocmai a făcut anunțul în direct: "Ne dorim rezolvarea inechităților"

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

Pericol la bancomat! Ai grijă să nu rămâi fără bani

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies