EXCLUSIV! Secretele psihiatrului Florin Tudose, dezvaluite de fosti pacienti si de colegi! “Juca solitaire si parea ca nu asculta ce i se spune" Specialistul va fi inmormantat azi la Snagov

Pe celebrul Florin Tudose, toata lumea il cunostea de la televizor, unde analizele sale despre oameni obisnuiti, vedete sau politicieni au produs multa valva de-a lungul timpului. Pe profesorul sau pe doctorul psihiatru Tudose l-au cunoscut doar studentii si pacientii lui.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

 

fara descriereAu trecut patru zile de la moartea neasteptata a lui Florin Tudose. Renumitul psihiatru a facut stop cardiac, duminica la pranz, si a cazut secerat langa masina sa. Multi dintre cei care l-au cunoscut povestesc acum lucruri impresionante despre profesorul doctor Tudose.

Unii dintre pacientii sai povestesc faptul ca, la prima vedere, dr. Tudose nu parea implicat in consultatie. “La inceput ma enerva pentru ca eu ii vorbeam si aveam senzatia ca nu ma asculta. Statea la biroul sau si juca solitaire”, spune un fost pacient, care acum ii multumeste psihiatrului pentru ceea ce a facut pentru el.

Sute de psihiatrii din Romania au trecut prin mainile profesorului, iar la cursurile tinute la Facultatea de Medicina din Bucuresti, aula era totdeauna plina. "Nu-l pot uita nici acum, cand, abia silabisind, a intrat val-vartej in amfiteatru si a spus doar atat, cu respiaratia intretaiata: "Buna ziua, vom da examen, de urgenta! - Cazul Tanacu, schizofrenie ori ba?” L-am stimat enorm, i-am sorbit cu nesat cursurile de psihiatrie clinica si expertiza medico-legala psihiatrica”, povesteste un fost student.

Poate cea mai emotionanta marturie este insa cea a unei foste colege de la Spitalul Universitar, acolo unde dr. Tudose a fost seful Clinicii de Psihiatrie timp de multi ani. Femeia povesteste ca, de fiecare data cand era sarbatoare, venea cu bratul plin de flori pe care le impartea colegelor. "Imi vine greu sa cred ca luna viitoare, cand imi voi serba ziua, alaturi de alte colege, dl. profesor nu va veni cu bratul plin de flori, asa cum facea de fiecare data", spune una dintre colegele profesorului, de la Spitalul Universitar.

Ceremonia de inhumare a lui Florin Tudose va avea loc astazi, la capela Cimitirului Bellu, iar apoi sicriul cu trupul neinsufletit al profesorului va fi dus la cimitirul din Snagov, acolo unde familia are pregatit locul de veci.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate