EXCLUSIV! Situatie fara precedent pentru Catalin Botezatu! A fost internat de urgenta in Turcia! Monica Vlad, cea mai buna prietena a designerului, spune adevarul despre starea lui!

Catalin Botezatu nu se simte deloc bine, iar in ultima perioada trece printr-o perioada extrem de dificila. Designerul pare extenuat, iar astazi s-a internat intr-o clinica de neurochirurgie din Turcia.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P, Cristina Matei

fara descriereSursa foto: agentiadepresamondena.roBote se afla la Clinica Liv, renumita pentru operatiile delicate efectuate pe creier. Medicii de aici sunt de renume international. Astazi, Bote a fost supus unor teste de catre medicii turci. El a facut chiar si o scanare a creierului.

fara descriereBote se stia cu probleme cu inima, in ultima perioada suferind si cateva preinfarcturi. De fiecare data a dat vina pe ritmul sau intens in care munceste si isi traieste viata.

"Catalin avea niste migrene ingrozitoare, de aceea s-a internat la clinica din Turcia. Vrea sa-si faca investigatii amanuntite. Doctorii i-au spus ca sufera de un tip rar de migrena, cu aura. Plus ca are tensiunea foarte mare. Si investigatiile sunt abia la inceput...", ne-a povestit cea mai buna prietena a designerului, Monica Vlad.

"E obosit, e singur acolo, e foarte deprimat. Regret enorm ca nu m-am dus cu el", ne-a mai spus Monica.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate