EXCLUSIV Toni Grecu readuce zâmbetul pe buzele românilor! Primele dezvăluiri despre emisiunile speciale de Crăciun și de Revelion, de la Kanal D: „În comedie nu există limite”

Toni Grecu, interviu în exclusivitate pentru WOWBIZ! Dezvăluiri despre emisiunile speciale de sărbători, difuzate la Kanal D.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Kanal D le-a pregătit telespectatorilor surprize speciale pentru ziua de Crăciun, dar și de Revelion. Toni Grecu revine pe micile ecrane alături de trupa lui și se pregătește să readucă râsetele românilor. Celebrul actor promite telespectatorilor două show-uri de comedie, alături de trupa lui, unul difuzat pe 25 Decembrie, de la ora 20:00, numit „Târgul de Crăciun” și „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021”, în seara de Revelion, începând cu

ora 20:00.

Toni Grecu și trupa lui promit un show uriaș de Crăciun, la Kanal D. Într-un interviu exlcusiv pentru WOWBIZ, realizatorul tv a dezvăluit că telespectatorii se vor amuza copios de personajele și poveștile pe care le vor vedea în cele două emisiuni.

„Sunt niște personaje care au evoluat în toată media și online, dar și offline. Ne-au bucurat în perioada asta a pandemiei. Prostia e atât de mare și atât generatoare de comedie, încât nu ai cum să nu îi premiezi la final de an. Noi vorbim despre prostia nevinovată, care nu produce daune în societate. Doi indivizi care au făcut o petrecere în sufragerie cu calul. Interviul cu ei este savuros, nu o să intru în detalii. În comedie nu există limite”, a declarat Toni Grecu.

toni grecu

Toni Grecu, interviu exclusiv pentru WOWBIZ

[Sursa foto: Captura Video]

Întrebat despre importanța râsului în această perioadă, în care pandemia a afectat mult viețile românilor, Toni Grecu a mărturisit că fără umor, oamenii și-ar „pierde mințile”.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Cu atât mai mult acum râsul este important. Dacă ne lăsăm duși de valul panicii, ne pierdem mințile. Râsul contrabalansează treaba asta. E destul de greu. Eu însumi am traversat anul ăsta o perioadă dificilă, dar nici nu m-am lăsat doborât de apăsările și de grijile date de pandemie, de boală. Ideea este să găsești un echilibru între cele două, să nu lași tristețea să pună stăpânire pe tine.

Pandemia asta ne-a împins pe toți într-o direcție foarte inconfortabilă. Niciodată societatea nu a fost divizată ca acum. Noi dacă facem comedie, o facem inspirat exact din chestia asta. Asta e provocarea noastră, să facem oamenii să râdă de contextul în care trăiesc. Să faci haz de necazul ăsta mare, care este acum peste noi. În felul ăsta de degajezi, te relxezi”, a mai declarat actorul, pentru WOWBIZ.

Toni Grecu, dezvăluiri despre show-ul uriaș de la Kanal D, din ziua de Crăciun 

 

[Sursa foto: Captura Video]

EXCLUSIV Toni Grecu, despre ocazia de a lucra din nou cu trupa lui

Realizatorul tv a dezvăluit că se bucură că are din nou ocazia de a aduce umorul pe micile ecrane, alături de oameni cu care a lucrat oameni de zile. Din distribuţia show-ului „Târgul de Crăciun” vor face parte nume precum Cătălina Grama-Jojo, Monica Anghel, Lucian Ghimisi, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Dragos Muşat-Tetelu, Gicu Gojira, Nicu Banea, dar şi alţii. Prezentatoare vor fi Irina Ştefan şi Diana Dumitrescu.

Citeste si: Revelion Kanal D- Râzi cu lacrimi și fă-ți plinul de bună dispoziție pentru anul ce vine, cu „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021” și „Roata Distracției”, pe 31 decembrie!

În noaptea de Revelion, cei care vor da viață celebrilor „premianți” ai Galei Eroii Comediei 2021 vor fi Diana Dumitrescu, Lucian Ghimisi, Ovidiu Niculescu, Dragoș Mușat, Andreea Doinea, Ramona Hanganu, 1 Q Sapro și Dragoș Ureche.

„A fost o bucrie imensă de a lucra din nou în grup, în trupă. Din cauza pandemiei, noi nu am mai putut face așta”, a adăugat Toni Grecu. Urmăriți interviul integral pe pagina de Youtube WOWNEWS. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Revelion Kanal D - Râzi cu lacrimi și fă-ți plinul de bună dispoziție pentru anul ce vine, cu „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021” și „Roata Distracției”, pe 31 decembrie!

„Show în Târgul de Crăciun”, o seară magică, plină de umor, la Kanal D!

Jojo, probleme grave de sănătate! Cum se simte vedeta: ”Am făcut un RMN și...”

Conjuncția Luna-Marte de astăzi aduce schimbări în viitorul zodiilor

NOUL PREMIER al României! El îi ia locul lui Ciucă: Vă spun cu certitudine

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Udrea, în război cu Predoiu. Ce rol joacă ministrul Justiției

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies