Toni Grecu, dezvăluiri cutremurătoare despre experiența COVID-19! Care este starea de sănătate a actorului: "Din păcate..."

Toni Grecu, de la Divertis, a povestit despre infecția cu virusul COVID-19!

Toni Grecu, dezvăluiri cutremurătoare despre experiența COVID-19! Care este starea de sănătate a actorului:
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Toni Grecu, de la Divertis, a fost infectat cu noul coronaviurs. Starea de sănătate a artistului nu a fost una deloc bună, acesta a contractat o formă mai gravă a virusului. Pentru prima dată, actorul vorbește despre starea sa de sănătate. 

Citeste si: Toni Grecu era internat la Matei Balș în timpul incendiului: ”M-am prăbușit inconștient”

Se pare că după infecția cu virusul COVID-19, Toni Grecu a declarat faptul că o parte a plămânilor a fost afectată, dar la momentul actual este în perioada de refacere: ”Din păcate, o parte din plămâni a dispărut! Acum, lucrurile sunt ok, lucrurile merg spre bine”.    

Toni Grecu, declarații după ce s-a vindecat de virusul COVID-19

Artistul mai susține faptul că a sperat să se trateze acasă, însă, după patru zile, a realizat faptul că starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Atunci, acesta a decis să meargă la spital, însă nu a fost internat la Terapie Intensivă, ci doar a avut nevoie de oxigen. 

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Toni Grecu, dezvăluiri cutremurătoare despre experiența COVID-19! Care este starea de sănătate a actorului: "Din păcate..."
Toni Grecu, dezvăluiri cutremurătoare despre experiența COVID-19! Care este starea de sănătate a actorului: "Din păcate..."[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Toni Grecu se afla internat la institutul Matei Balș din București când a izbucnit incendiul! Care este starea de sănătate a actorului: "Era conectat la butelie de oxigen..."

”Eu nu am fost la Terapie Intensivă. Am avut o formă gravă, dar nu foarte, foarte gravă. Dar am avut nevoie de 10 litri de oxigen ca să pot respira, într-o zi.

Apoi lucrurile au evoluat normal. La mine boala a evoluat din start violent. Am avut temperatură, am transpirat tare… Eu am zis că mă tratez acasă”,  spune Tony.

Tot ce este important la momentul actual este faptul că artistul se simte bine și că recuperează după infecția cu virusul ucigaș din China.

”M-am trezit într-o situație incredibilă. Doctorii mi-au spus: ai făcut furtuna, cum să vedem cum ieșim din inflamație! Au folosit steroizi ca să mă scoată. Acum sunt pe drumul cel bun”, a dezvăluit Tony Grecu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Toni Grecu, primele declarații după ce s-a spus că a ajuns în stare gravă la Terapie Intensivă, infectat cu COVID-19: ”Nu am fost şi nici nu sunt la ATI”

Toni Grecu s-a infectat cu COVID-19. Co-fondatorul „Divertis” a fost internat la Spitalul Matei Balș

Mama lui Mircea Badea, victimă a Securității lui Ceaușescu! Toni Grecu de la Divertis a băgat-o în bucluc

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

Boala pe care o poți face dacă bei prea multă apă. Poate duce la deces

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Capcanele vaccinului rusesc Sputnik V. Arma secretă a lui Putin

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies