Extraterestri în România: „Nu așa, pe cer, ci față în față!” Cine i-ar fi văzut

Maria Ghiorghiu a anunțat că extratereștrii vor vizita România.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Maria Ghorghiu este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare de la noi. Femeia are un blog unde scrie prezicerile pe care le are și chiar spune că a reușit să prevestească incendiul de la Colectiv. Recent ea a publicat un nou mesaj în care își anunță cititorii despre o vizită a unor creaturi extraterestre.

„19 Octombrie 2019,ora 5,12 ! Dragii mei, în aceasta dimineata, dragilor, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce-mi arata un mare centru al unui Oras, mai precis, o Intersectie uriasa, cu un Sens Giratoriu urias. Nu stiu in ce loc sau in ce Tara anume se afla acest Sens giratoriu, dar pot spune ca, era urias si avea multe alei verzi; cu iarba verde. Deasupra unui astfel de Sens giratoriu, cam la 2-3 metri inaltime sub un Cer de ziua, zburau incetisor doua mari Ozn-uri.

Citeste si: Carmen de la Sălciua își lansează sora mai mică în muzică: vor lansa o piesă împreună! ”Nu este doar un moft, este ceva ce mi-am dorit dintotdeauna să fac”

fara descriere

OZN-urile erau de un alb dens si stralucitor foarte, zburau unul langa altul si chiar nu se ascundeau. Din cand in cand, isi schimbau locul unul cu celalalt. Asa cum eu vedeam, era foarte clar ca OZN-urile supravegheau traficul intens, supravegheau tot ce misca sub ele, la circa 3 metri mai sus de pămant. Dragii mei, asa cum am mai scris adeseori,si nu de la mine am scris, OZN-urile si Extraterestrii se vor arata mai intai poporului român, si nu asa pe Cer, ci faţă catre faţă”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate