Stiri

Fabulos! Berlusconi i-a făcut propuneri indecente Elenei Udrea în timpul unei vizite oficiale! ”Aş vrea să mai rămâneţi puţin, să schimbăm câteva vorbe doar noi doi”

Adriana Săftoiu, prim-vicepreşedinte PNL şi fost consilier la Cotroceni în timpul lui Traian Băsescu, a făcut câteva dezvăluiri despre Elena Udrea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Fabulos! Berlusconi i-a făcut propuneri indecente Elenei Udrea în timpul unei vizite oficiale! ”Aş vrea să mai rămâneţi puţin, să schimbăm câteva vorbe doar noi doi”icon photo


Adriana Săftoiu a descris-o în termeni nu tocmai laudativi pe Elena Udrea în cartea ”Cronică de Cotroceni”. Fosta consilieră descrie relaţia dintre Traian Băsescu şi Elena Udrea ca fiind una nefirească, fără însă să spună textual că între ei a fost ceva mai mult.

Fabulos! Berlusconi i-a făcut propuneri indecente Elenei Udrea în timpul unei vizite oficiale! ”Aş vrea să mai rămâneţi puţin, să schimbăm câteva vorbe doar noi doi”


”Pe la şase seara m-a chemat la el în birou. Ea, îmbrăcată în roşu, cu o fustă mini provocatoare, atârnând de biroul lui. Nici un gest de a masca atitudinea deloc oficială şi nepotrivită locului. Elena m-a privit cu siguranţa femeii care poate sta la propriu pe biroul şefului”, scrie Săftoiu în ”Cronică de Cotroceni”.


Mai mult, Săftoiu susţine că Udrea era ca la ea acasă în biroul Preşedintelui, chiar şi după ce a părăsit oficial funcţia pe care o ocupase la Cotroceni.


”În birou, Elena Udrea stă pe acelaşi fotoliu ca şi înainte, deşi e demisionară din funcţia de consilier. Nu ştiu dacă îşi dă seama că ne dăm toţi seama când E.U. e în biroul lui. Se simte din ton, din felul în care ne vorbeşte. Nu sunt singura care observă această îmbăţoşare a lui în prezenţa ei. Pare un fel de curcan care îşi scutură mărgelele ca să atragă prada”, mai spune Săftoiu.

Băsescu spre Berlusconi: ”Vă place? O mai aduc?”


Incredibilă este şi povestea întâlnirii dintre Elena Udrea şi Silvio Berlusconi, premierul Italiei recunoscut pentru slăbiciunea lui pentru femei frumoase. S-a întâmplat în timpul unei vizite oficiale a Preşedintelui.


”Vă place? O mai aduc?”, a glumit Traian Băsescu, văzând că Berlusconi n-o mai slăbeşte cu privirea pe blonda de la Cotroceni. ”...Şi au râs împreună (...). Berlusconi a privit-o pe Elena: ”Aş vrea să mai rămâneţi puţin, să schimbăm câteva vorbe doar noi doi”. Fabulos!”, a mai relatat Adriana Săftoiu.
 

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune