Face ce face, dar tot în brațele unei Roxane ajunge! Imagini de senzație cu Iancu Sterp de la ”Puterea Dragostei”

Iancu Sterp de la „Puterea Dragostei” pare să aibă o atracție deosebită pentru femeile care poartă numele de Roxana. Și, culmea, fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” a fost surprins, de curând, în brațele unei domnișoare care poartă numele cu pricina.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

De curând, Iancu Sterp de la ”Puterea Dragostei” a fost solicitat de o cântăreață, Roxana, pentru a fi personajul principal al videoclipului pe care acesta l-a filmat pentru cea mai recentă piesă ai ei.

Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei, din nou cu Andy! Prima declarație a fostei concurente

Citeste si: Roxana îl face praf pe Iancu după Puterea dragostei! ”Este un mincinos”

Citeste si: Surpriză la Puterea dragostei! Iancu Sterp o vrea pe Bia lui Bogdan Mocanu! ”Aș intra pentru ea în casă”

Iar Roxana, Roxa cum este ea cunoscută în lumea manelelor, a profitat la maximum de Iancu Sterp. Mai exact, tânrăul fost concurent de la ”Puterea Dragostei” a fost nevoit să apară în ipostaze cât se poate de fierbinți, ipostaze în care, probabil, nu a fost văzut nici de Roxana, fosta lui iubită din emisiunea moderată de Andreea Mantea.

fara descriere

Cu toate acestea, deși Iancu Sterp stă mai mult dezbrăcat în videoclipul manelistei Roxa, nu pare deloc deranjat. Nu de altceva, dar cântăreața este o adevărată bombă sexy, blondina având un corp pentru care unele fotomodele ar face crimă. Iar atingerile pe care cei doi le schimbă spun suficient de multe despre chimia pe care, cu siguranță, au resimțit-o la filmări Roxa și Iancu de la ”Puterea Dragostei”.

 

Iancu Sterp, scandal cu Roxana, la ”Puterea Dragostei”

Iancu a rupt relația definitiv cu Roxana, tânăra cu care a făcut o perioadă un cuplu în emisiune și a dezvăluit, într-un live pe facebook-ul WOWbiz.ro, că s-a logodit. "Mi-a plăcut de ea, era foarte frumoasă. Poate tocmai de aceea, am și acționat instinctiv. I-am văzut un inel pe deget și i l-am cerut. Ea nu știa ce urma să fac și mi l-a dat. Imediat, eu m-am așezat în genunchi și am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea. A zâmbit, mi-a spus Da, iar eu i-am pus din nou inelul pe deget, ca simbol al legăturii noastre. Sincer, a fost un moment special. Din păcate, de atunci, nu ne-am mai văzut. Ea a plecat în străinătate, ținem legătura doar pe internet sau telefonic", a spus, amuzat, Iancu Sterp de la ”Puterea Dragostei” pentru WOWbiz.ro. "Nu este ce îmi doresc eu. Roxana nu se poate controla, are un comportament vulcanic, și mie îmi displace acest lucru. În momentul în care am văzut că nu se poate stăpâni și dă frâu sentimentelor fără să se gândească, am luat hotărârea să pun punct legăturii noastre. Vreau să fiu relaxat în relație, nu mereu în gardă", avea să povestească Iancu Sterp pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Roxana a spus totul despre Iancu Sterp după Puterea dragostei, mai mult, l-a arătat acuzator cu degetul! ”Este un mincinos! M-a trădat cu Bianca! Eu îl așteptam la hotel și el se plimba cu ea prin Istanbul... auzi! Am luat foc când am aflat că a mai și sărutat-o. De aici, a început totul, nu de la comportamentul meu. Asta a fost, acum, am rămas doar prieteni”, a dezvăluit Roxana despre Iancu Sterp de la ”Puterea Dragostei”, într-un live exclusiv pe kfetele.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate