Surpriză la Puterea dragostei! Iancu Sterp o vrea pe Bia lui Bogdan Mocanu! ”Aș intra pentru ea în casă”

După ce i-a suflat-o pe Roxana în primul sezon la Puterea dragostei, acum, lui Iancu Sterp îi surâde ideea a fi și cu Bia, noua muză a lui Bogdan Mocanu

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Iancu Sterp a avut o relație la Puterea dragostei cu Roxana, tânăra controversată, care, o perioadă, s-a iubit în casă cu Bogdan Mocanu.

Idila dintre Iancu și Roxana nu avea să îi cadă bine lui Mocanu, însă, cei doi nu au părut niciodată deranjați de ”săgețile” trimise de fostul iubit. Din contră, povestea lor avea să se dezvolte în timp și, până în apropierea finalei sezonului 1, ei au format un cuplu frumos și invidiat.

Citeste si: Caz uluitor. A ratat admiterea la Facultatea de Medicină după ce a primit mesajul Ro-Alert!

Citeste si: Prima imagine cu fiul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă: "Are buzele mele"

Citeste si: Prima reacție a suspectului în cazul fetelor dispărute la Caracal! Ce spune presupusul criminal

fara descriere

Iancu Sterp a pus ochii pe Bia de la Puterea dragostei! ”Este genul meu” 

Din păcate pentru tânără, la revenirea în țară, situația s-a schimbat radical! Iancu a spus clar că nu o mai vrea, fiindcă nu se vede cu o femeie ”neîmbânzită”, vulcanică, într-un cuvânt mult prea spumoasă pentru gusturile lui. ”Totul s-a terminat între mine și Roxana, i-am scos și toate pozele de pe adresele mele de socializare”, avea să spună bărbatul în premieră la WOWbiz.ro!

Drept dovadă că vorbea serios, într-o altă declarație, el avea să dezvăluie că îi place o altă femeie.

Iancu Sterp a pus ochii pe Bia de la Puterea dragostei, cea mai fină apariție feminină din sezonul 2, cea care, surpriză, este și în grațiile lui...Mocanu! ”Îmi place, este interesantă, aș intra pentru ea în casă. Este genul meu”, a declarat fostul concurent la WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate