Făcea un live cu fratele ei, când a văzut că are o umflătură la gât! Așa a aflat că avea cancer tiroidian una dintre cele mai cunoscut vloggerițe românce

Ioana, o tânără și frumoasă vloggeriță care locuiește în SUA, a trecut anul trecut printr-o experiență traumatizantă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Ioana este mama a doi băieței și o vloggeriță cu mii de urmăritori, ea fiind specialistă în make-up, dar nu numai. Anul trecut, Ioana a povestit într-unul din filmulețele sale postate pe canalul ei de Youtube, experiența prin care a trecut, cum a aflat că are cancer tiroidian. 

”Vorbeam (nr. video) cu fratele meu într-o zi. Țin minte că eram în dormitor, eram pe undeva pe jos și vorbind cu el m-am uitat în imaginea de pe telefon și mi se părea că am ”mărul lui Adam” foarte proeminent. M-am uitat cu atenție și mi-am dat seama că ceea ce vedeam eu ca umflătură era prea jos ca să fie ”mărul lui Adam”. Mi-a trecut așa prin gând că ar putea să fie ceva la tiroidă, dar pe moment am trecut peste”, a povestit Ioana în filmulețul său despre cum a sesizat prima dată că este ceva în neregulă la gâtul său. Apoi, câteva zile a tot privit respectiva umflătură din toate părțile, și-a întrebat și soțul, a ajuns la medicul său de familie, unde și-a făcut toate analizele de sânge, inclusiv cele referitoare la tiroidă. Au ieșit bine, însă medicul a programat-o la ecografie și apoi la un specialist.

”A doua zi am primit un telefon de la cabinetul doctorului și mi s-a spus că au descoperit că am doi noduli la tiroidă. Mi-au spus însă să nu mă stresez, că nodulii la tiroidă sunt comuni, și de multe ori nu sunt canceroși, mai ales dacă sunt mai mulți”, a mai povestit Ioana.

fara descriere

Câteva săptămâni mai târziu a ajuns tânăra la medicul specialist, unde a aflat că are un nodul de 1,5 cm și cel de-al doilea de 2 cm. A făcut puncție, iar rezultatul biopsiei a venit dur: suspiciune de cancer!

Ioana a fost operată la scurt timp, i s-au scos nu doar ambii noduli, ci și toată tiroida. Totul a decurs bine, așa că la ceva timp ea a vrut să le împărtăsească urmăritorilor ei de pe Youtube toată această experiență.

Citeste si: Cancerul a recidivat! Marea actriță are o tumoare la coloană și arată din ce în ce mai rău

Citeste si: Actorul care zâmbește în filme, dar are inima sfâșiată de durere! Fiica și soția i-au murit de cancer

”După operație, la o săptămână și ceva mi s-a spus că ambii noduli erau canceroși, în plus avusesem și Hashimoto (n.r. o boală autoimună a tiroidei). Mi s-a spus că trebuie să fac radiații, acesta e următorul pas. Pentru că în cazul în care celulele de cancer s-au răspândit undeva unde nu s-a văzut, ele să fie distruse”, a spus Ioana în respectivul filmuleț.

fara descriere

Vloggerița Ioana, după operația în care i s-au scos nodulii și tiroida, este bine

Ioana este bine acum, iar în ultimele video postate pe canalul ei de Youtube, atunci când se observă zona gâtului, cicatricea de la operație este aproape invizibilă.

Întreaga poveste a Ioanei o puteți urmări aici

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate