Faimoșii câștigă imunitatea la Survivor România și trimit un Războinic acasă. Punctul decisiv, adjudecat în proba de ștafetă

Meciul de imunitate de la Survivor România a fost adjudecat de Faimoși!

Faimoșii câștigă imunitatea la Survivor România
Faimoșii
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Cel de-al doilea meci de imunitate din această săptămână la Survivor România a fost câștigat de Faimoși, la diferență mică de scor. Punctul decisiv a fost adjudecat de Zanni și Raluca Dumitru, în proba de ștafetă.

Faimoșii câștigă imunitatea la Survivor România

Faimoșii s-au impus în fața Războinicilor cu scorul de 10-9 în meciul pentru imunitate la Survivor România. În proba de ștafetă s-au confruntat Zanni și Raluca Dumitru împotriva echipei formate din Adelina Damian și Andrei Dascălu.

Citeste si: Zanni, adolescent rebel într-un film de lung-metraj! Imagini în premieră cu faimosul de la Survivor 2021 pe platourile de filmare! EXCLUSIV

Faimoșii câștigă imunitatea la Survivor România
Echipa Faimoșilor

Albaștrii au pierdut la secundă punctul, iar la finalul acestei săptămâni de competiție unul dintre aceștia va fi eliminat. După ce în urmă cu o zi Adelina Damian a fost nominalizată, Războinicii vor face alte propuneri pentru eliminare.

Cosmin Stanciu:  Nu mă simt foarte bine, nu mi-am revenit. M-am mai întâlnit cu astfel de accidentări în cariera mea.

Cea mai mare problemă pentru mine e când o să pot să joc, să vedem ce spune medicul. Am primit și ceva medicamentație. Îi felicit pe colegii mei că au dat dovadă de forță și energie. Sunt fericit că au câștigat jocul. Nu-mi place să fiu inutil, și sper să-mi treacă cât mai repede. Mă bucur că avem un consiliu liniștit și știm că nu va pleca nimenidin echipa noastră săptămâna asta.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: Adelina Damian riscă eliminarea la Survivor România, după ce a fost nominalizată de Războinici. „Așa e normal să fie!”

Faimoșii câștigă imunitatea la Survivor România

Raluca Dumitru: Mă simt foarte bine, am intrat cu emoții și o presiune mare. A fost prima ștafetă de când sunt în competiție. Mă bucur că am ajuns înainte și am putut să-i dau un avantaj lui Zanni.

Zanni: Sunt foarte recunoscător pentru rezultat. Am simțit că nu am fost pregătit deloc pentru traseul ăsta. Am simțit că toată tensiunea pe care au avut-o Războinicii ieri a căzut pe noi de data asta. Am simțit că a fost un schimb de energii și era să mă enervez și eu și să cad psihic. Finalul l-am simțit bine, dar pe traseu nu mai aveam energie. Mă bucur pentru rezultat.

Un Războinic va fi eliminat de la Survivor România la finalul săptămânii

Războinicii au pierdut cele două meciuri pentru imunitate din această săptămâna la Survivor România, iar unul dintre aceștia va fi eliminat duminică seara.

Faimoșii câștigă imunitatea la Survivor România
Albert Oprea și Andrei Dascălu

Adelina Damian:  O parte din mine are o părere de rău că am pierdut acest joc. O parte din mine încheie acest joc cu zâmbetul pe buze. Poate e ultimul joc la Survivor și m-am bucurat de el. M-am bucurat de traseu și îmi felicit echipa că am luptat până la capăt. A fost un meci superb. Felicitări tuturor.

Citeste si: Mellina, întrebarea șoc pe care a primit-o de la un fan: ”Ești gravidă cu Musty?”. Răspunsul controversat dat de ”războinică”

Andrei Dascălu: Nu a fost să fie astăzi. Faimoșii au fost mai buni, dar nu la diferențămare. Mă bucur că am demonstrat la joc că discuțiile avute în camp nu ne-au afectat foarte tare. Am dat tot ce am putut, am sperat că vom câștiga ștafeta și vom echilibra balanța. Din păcate va pleca cineva de la noi. O luăm ca atare și mergem cu capul sus.

Faimoșii câștigă imunitatea la Survivor România
Maria Chițu și Adelina Damian

Maria Chițu: Sunt foarte mândră de echipa mea. Aș schimba cele cinci intrări ale mele. Mă enervează că a fost strâns jocul ăsta și a fost în avantajul meu finalul. Am putut să aduc doar două puncte din cinci intrări. Simt că trec printr-o perioadă în care nu-mi dau sema ce e cu mine la final, unde s-a dus îndemânarea mea. Încerc să-mi revin. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată iubita lui Keed de la Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, trapperul din echipa lui Florin Dumitrescu

O bunică aflată sub influența alcoolului a turnat o substanță toxică peste propriii nepoți! În ce stare se află micuții

Gabriela Cristea s-a afișat într-o ținută foarte transparentă! Toată lumea a rămas fără cuvinte: „Mă ocup de mine”

Horoscop Zilnic Duminică 1 August 2021: LEUL va fi pus în situații stresante încă de la primele ore ale dimineții, iar VĂRSĂTORII nu pot accepta faptul că sunt momente în viață...

S-a deschis focul la granița României! Armata a intervenit imediat

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Meghan și Harry au primit cel mai crunt ultimatum! Regina Elisabeta este capabilă de așa ceva

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies