Zanni, adolescent rebel într-un film de lung-metraj! Imagini în premieră cu faimosul de la Survivor 2021 pe platourile de filmare! EXCLUSIV

Zanni de la Survivor România 2021 nu a ajuns întâmplător în locul în care se află acum. Faimosul a visat toată viața momentul în care să devină cunoscut și să-l știe o țară întreagă.

Zanni film
Zanni a apărut într-un film de lung metraj
Autor: Radu Constantin

In articol:

Zanni a venit la Survivor România 2021 în calitate de solist vocal. Puștiul cu tatuaje era unul din noii veniți în echipa lui Alex Velea, omul care a simțit în el potențial. Interesant este că, deși obiectivul lui era să fie pe scenă, muzica nu a fost prima opțiune a lui Zanni, ci actoria.

Cum a ajuns Zanni actor?

Zanni a fost unul din copiii instituționalizați ai României. Prima parte a veții și-a petrecut-o în orfelinat și apoi în locuințe sociale, sub supravegherea asistenților sociali. Edmond a urmat cursurile Școlii Speciale nr 10 din București și apoi a mers la un colegiu economic.

Zanni film
Zanni a jucat rolul unui balerin

În liceu, a devenit vedeta clasei pentru că era inteligent și talentat. Zanni părea mai degrabă destinat unei cariere de dansator decât de solist vocal, el impresionându-și colegii cu mișcări acrobatice efectuate chiar în clasă, printre bănci. Pe la 16 ani, Zanni a decis că vrea să devină artist, așa că s-a înscris la cursurile de actorie organizate de regizorul Marian Baciu.

Citeste si: Faimoșii câștigă o recompensă fabuloasă la Survivor România. Elena Marin aduce punctul victoriei: „Miza era foarte mare!”

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

La finalul cursurilor, Zanni a fost distribuit într-o piesă de teatru: ”Adam+Eva=Love” și în filmul de lung-metraj ”Just In My Mind”. Aici, Zanni joacă rolul unui balerin într-o clasă în care elevii sunt abuzați de profesoara lor. De altfel, la finalul filmului, unul dintre elevi se sinucide.

Zanni film
Zanni a fost protagonist în filmul ”Just In My Mind”

Filmul ”Just In My Mind” a fost turnat în 2014 dar a avut premiera abia în 2017.

Producția nu a ajuns niciodată în cinematografe, fiind considerată mai mult o peliculă experimentală. În prezent, filmul poate fi vizionat ”la liber” pe Intrenet.

Citeste si: Top Survivor România 2021. Cine sunt cei mai buni concurenți din Dominicană. Zanni, depășit de Elena Marin

Zanni, discurs perfect în fața camerelor de luat vederi

Experiența în lumea actoriei a fost una scurtă și intensă pentru Zanni, care ulterior s-a văzut nevoit să se angajeze pentru a se putea întreține.

Partea bună este că tânărul a reușit să prindă anumite deprinderi care l-au ajutat să se descurce mult mai bine la Survivor România 2021.

Zanni, teatru
Zanni, pe scena de teatru

Unul dintre aceste lucruri este discursul în fața camerei, pe care Zanni îl stăpânește la perfecție. Dincolo de performanețele de pe traseu, Faimosul s-a făcut remarcat mai ales în timpul consiliilor, acolo unde a reușit de fiecare dată să-și facă auzit mesajul, chiar dacă de multe ori a fost în opoziție cu favoriții publicului (Jador sau Elena). În timp, Zanni a reușit să intre la inima fanilor și să creeze controverse, fiind considerat în acest moment unul dintre principalii favoriți (inclusiv la casele de pariuri) la câștigarea marelui premiu.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine e Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021. Concurentul a jucat la Steaua București

Zanni este favoritul publicului la Survivor România. Faimosul face o nominalizare surprinzătoare: „Nu pot să înțeleg!”

Războinicii își iau revanșa și câștigă jocul de volei la Survivor România. Miza meciului este fabuloasă

Horoscop 21 Iunie 2021: Dacă eşti destul de dispus să ierţi, șterge cu buretele fleacurile din trecut

Bomba zilei despre PFIZER! Este întâlnire de urgență! Toți cei vaccinati cu AMBELE DOZE trebuie să știe

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Mormane de bani pe jos! Ce s-a întâmplat în ziua de Rusalii la mormântul lui Arsenie Boca

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies