Faimoșii de la Survivor România, în avionul groazei! Cristina Șișcanu s-a lovit la cap din cauza turbulențelor violente! EXCLUSIV

Survivor România 2020 a început de câteva zile, iar concurenții abia acum conștientizează cât de dur este concursul din Republica Dominicană.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Războinicii au început mult mai bine decât Faimoșii la Survivor România 2020, iar acest lucru se datorează nu numai condiției fizice superioare ci și faptului că echipa vedetelor a rămas traumatizată după un zbor extrem de dificil până în Republica Dominicană.

fara descriere

Faimoșii au zburat în Domincană cu escală la Paris, însă prima parte a zborului, din București în capitala Franței a fost unul foarte agitat. Au fost momente de groază pentru cei mai slabi de inimă pentru că avionul a intrat într-o zonă de turbulențe puternice.

fara descriere

Cea mai afectată a fost Cristina Șișcanu, pe care turbulențele au dat-o efectiv cu capul de pereți, ea aflându-se la baie în momentul în care acestea s-au întețit. A fost nevoie de intervenția însoțitoarei de zbor, care a venit după soția lui Mădălin Ionescu la toaletă și i-a strigat să meargă de urgență pe locul ei și să se lege cu centura de siguranță.

Citeste si: Aproape doua milioane de telespectatori au urmarit aseara confruntarea dramatica intre Faimosii si Razboinicii de la „Survivor Romania”! Kanal D, lider de audienta la nivel National

Citeste si: Promo Survivor 20 ianuarie. Ruby urlă de durere și este luată pe brațe din jungla din Republica Dominicană

Citeste si: Cristina Șișcanu, declarația care a șocat înainte de a pleca la Survivor România! ”Îmi tremură inima!” Ce a determinat-o să facă o asemenea afirmație cutremurătoare

Cristina Șișcanu: ”Nu mă așteptam să fiu atât de calmă”

fara descriere

Cristina Șișcanu spune că, deși era foarte obosită, ea nedormind în noaptea de dinaintea plecării din cauza emoțiilor, a reușit totuși să-și păstreze calmul.

”A fost un zbor foarte agitat cu mari turbulențe. Nu mă așteptam totuși să fiu atât de calmă. Vreau să vă spun că m-am dus la baie și la un moment dat turbulențele m-au dat cu capul de pereții din toaleta din avion. A venit însoțitoarea de bord și striga: ”ce n’est pas possible” (nu se poate, trad.)... Mă certa că de ce m-am ridicat de pe scaun și m-am dus la baie în timpul turbulențelor. Bine, (turbulențele) s-au întețit în momentul în care m-am dus eu la baie”, a povestit Cristina Șișcanu.

Survivor România 2020 poate fi urmărit la Kanal D în fiecare săptămână, de sâmbătă până marți, începând cu ora 20:00.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate