Faimosul Mirel Drăgan o face praf pe Ana Pal după ce l-a bătut pe Andrei la Survivor! ”Este un gest absolut incalificabil” EXCLUSIV

Faimosul din cel de-al doilea sezon al Exatlon România, multiplul campion miondial la Kempo, Mirel Drăgan, a comentat, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, gestul făcut de Ana Pal, în fața camerelor de luat vederi, ea lovindu-l pe Andrei, un concurent de la Războinici.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Probabil cel mai tensionat moment din istoria Survivor România a fost difuzat, marți, momentul în care Ana Pal l-a lovit cu capul pe Războinicul Andrei provocând dezbateri cât se poate de aprinse.

Citeste si: ”S-a văzut rău la TV, dar nu a fost atât de grav”! Prima reacție a Ana Mariei Pal, după ce l-a lovit pe Andrei și a fost exclusă de la Survivor România 2020

Citeste si: Moment socant aseara, la “Survivor Romania”

Citeste si: Concurentii “Survivor Romania”, la o luna dupa ce au ajuns in jungla dominicana

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Mirel Drăgan, fost concurent la Exatlon, cunoscut pentru duritatea lui și pentru modul în care se manifesta atunci când câștiga sau pierdea un punct în fața Războinicilor, a comentat gestul Anei pal. Și a făcut-o atât ca și mestru emerit al sportului – campion mondial la Kempo -,c ât și ca fost concurent prin jungla din Republica Dominicană. ”Și noi ne enervam. Eram adeseori și provocați, dar niciodată, dar absolut niciodată, nu am ridicat mâna asupra unui adversar. Au fost discuții, dar ar fi fost culmea să mă apuc să mă bat pe acolo.

Sunt sportiv, nu bătăuș. Ce a făcut ea este un gest absolut incalificabil, o golănie, denotă tot ce e mai rău și face o reclamă cât se poate de prostă pentru sportivii din domeniu. Trebuie să înțeleagă lumea că Ana Pal nu este tocmai o luptătoare, nu are experiență, dar ieșirea ei tot nu este scuzabilă. Este vorba de educație, este vorba de respect față de sportul care te-a făcut cunoscută. Nu te comporți ca în junglă, chiar dacă ești acolo, ești la un reality-show sportiv, sunt niște reguli”, ne-a spus, revoltat din cale afară, Mirel Drăgan, Faimos în cel de-al doilea sezon al Exatlon.

 

Ana Pal l-a lovit cu capul în figură pe Andrei, la Survivor

Jocul de comunicare este unul dintre cele mai importante pentru concurenții de la Survivor, mai ales că și Faimoșii și Războinici își doresc să câștige premiul de comunicare și să primească vești, mesaje, fotografiile de la cei dragi și de la familiile lor. Iar ieri, tensiunile au atins cote maxime în timpul jocului de comunicare, pe când faimoasa Ana Pal a concurat împotriva Lolei, când scorul era 4 la 7 pentru echipa Războinicilor.

Ana Pal a pierdut punctul, iar echipa albastră era cu un punct mai aproape de premiul pe care și-l doreau cu toții. Luptătoarea s-a enervat și, în momentul în care Războinicul Andrei i-a spus „E greu, Ana, e greu la Survivor”, și-a ieșit din fire. „Îți dau una”, i-a spus ea, ducându-se amenințător spre el. Văzând că el nu se lasă intimidat, l-a lovit puternic cu capul în gură și în nas. Războinicul a căzut la pământ și ceilalți concurenți au început să se agite și să țipe. Colegii de echipă au mers să vadă cum se simte Războinicul Andrei. Ambele echipe au fost șocate de gestul făcut de Ana. „Băi, am făcut și noi lupte! Nu te învață niciun antrenor să te bați în a fara ringului!”, a izbucnit o Războinică. Lola a avut și ea o izbucnire dură la adreswa Anei de la Faimoși. „I-a si spart nasul! Băi, ești femeie, ești mamă de băiat! Ce educație îi dai tu copilului tău? Te vede o țară întreagă! Ăsta nu e sport! În sport nu te învață așa ceva!”, i-a spus ea Faimoasei Ana Pal, lucru confirmat ulterior și de alți sportivi din domeniu, precum Diana Belbiță sau Mirel Drăgan.

Galerie foto 
Citește și:

Bianca Comănici, refuzată de vlogger din cauza lui Nelson Mondialu?! "A zis că s-a hotărât ceva și să vorbim"

Ups! Mona de la Puterea dragostei s-a dat de gol! Vorbește cu un băiat din casă! Îi spune ”Bombonel”

Dan Bittman, umilit de un celebru jurnalist Antena3. Ce a dezvăluit public despre acesta

Tzancă Uraganul s-a însurat cu femeia care a cerut un ordin de protecție împotriva lui! Pentru ea, manelistul a părăsit-o pe Lambada

Bianca Pop, decizie uluitoare! Ispita s-a retras! ”Sunt supărată... mai bine singură”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies