Faimosul Mirel Drăgan şi-a sacrificat Crăciunul de dragul unor copii! ”E o plăcere să vezi că nişte copii iubesc sportul” EXCLUSIV

Mirel Drăgan, probabil cel mai dur concurent din cel de-al doilea sezon al Exatlon România, a decis, de Crăciun, să se implice în educarea copiilor prin sport.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Mai exact, luptătorul de Kempo a mers la o şcoală de arte marţiale şi, fără să stea pe gânduri, i-a învăţat, cu adevărat, pe micuţii care vor să facă carieră în lumea sporturilor de contact, cum trebuie să lupte.

”M-a invitat primul meu antrenor de arte marţiale să fac parte din comisia de examinare a copiilor care dădeau examen de centură.

Am fost mai mult decât fericit să fac asta, este o plăcere să vezi că nişte copii iubesc sportul şi că îşi sacrifică timpul, zilele de vacanţă de dragul luptelor. Mai mult decât atât, am fost foarte onorat să răspund invitaţiei făcute de primul meu antrenor, domnul Vasile Coroi, omul care, de pe când aveam şase ani, m-a educat în spiritul artelor marţiale. Eu, având 4 Dan în Jiu-Jitsu şi 4 Dan în Kempo pot face parte dintr-o comisie de examinare, aşa că m-am implicat imediat, mai ales că e vorba de copii”, ne-a spus durul de la Exatlon.


Mai mult decât atât, chiar dacă a petrecut ore bune la sală, urmărindu-i pe copiii care se dădeau peste cap pentru a demonstra că au deprins pprocedurile de luptă specifice gradului la care visau să ajungă, Mirel nu a obosit deloc să îi ajute, să le explice, cu răbdare lucruri practice din tehnicile pe care le prezentau.”Mă bucur că, printre altele, Exatlon-ul, emisiunea în care am fost şi eu implicat, a deschis apetitul coppiilor pentru sport şi, poater şi datorită mie şi lui

Yamato Zaharia, pentru sporturile de luptă precum Kempo”,ne-a mai spus Faimosul Mirel Drăgan.


Cine este Mirel Drăgan, “Faimosul” de la Exatlon

Mirel Drăgan este luptător de Kempo, multiplu campion naţional. De asemenea, el a reuşit că cucerească de două ori titlul de campion mondial în anii 2014, la Budapesta (Ungaria) şi în 2015 în Antalya (Turcia), dar şi un titlu european în 2015.

Conform prezentării făcute, Mirel Drăgan, “Faimosul” din sezonul al doilea al Exatlon România, are 1.72 m înălţime, 75 de kilograme şi e deţinătorul centurii negre cu 4 Dan în Kempo.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Coşmarul prin care trece Mirel Drăgan când trebuie să slăbească! ”Stau cu şapte prosoape pe mine!!!” EXCLUSIV

Am desluşit misterul! Am aflat de ce se pălmuia Mirel Drăgan înainte de a pleca pe traseu la Exatlon!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Culiță Sterp a aflat sexul bebelușului

Răsturnare de situație la facturile de curent electric. Anunțul venit de la Guvern. Se schimbă total regulile

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Ultimul decret nuclear al lui Trump

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies